Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz, Demet Akalın'a takdir edilecek bir çağrıda bulundu

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a takdir edilecek bir çağrıda bulundu

Sosyal medya fenomeni, modacı ve DJ Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabı üzerinden Demet Akalın’a çağrıda bulundu. Durmaz, Akalın’a evsiz insanlara yardım etmesi için Demet Akalın’a seslendi. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline gelen ve son zamanlarda sosyal medya fenomeni unvanının yanına DJ ve modacı unvanlarını ekleyen Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabı üzerinden evsiz insanlara yardım yapmayı hedefleyen “Çorbada Tuzum Bulunsun” kampanyasına destek olmak amacı ile bir video yayınladı. Durmaz, videoda ünlü şarkıcı Demet Akalın’a çağrıda bulundu.

Instagram hesabından yayınladığı videoyu, “Evsiz kalmak kimsenin tercihi değildir. Bende ‘Çorbada Tuzum Olsun İstedim’  Demet Akalın, sende çağrıma ses ver seninde çorbada tuzun bulunsun.” notuyla paylaşan Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a çağrıda bulundu.

Kerimcan Durmaz, videoda “Evsiz olmak hiç kimsenin tercihi değildir. Ama maalesef dışarıda yaşayan yüz binlerce evsiz insan var. Eğer sende çorbada tuzum bulunsun diyorsan sevgili  Demet Akalın, lütfen çağrıma kulak ver!” dedi ve Demet Akalın’a yardım çağrısı yaptı.

Kerimcan Durmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı video paylaşımları ile kısa sürede takipçilerinin sempatisini kazandı ve sosyal medya fenomeni oldu. Kısa sürede popüler bir isim haline gelen Durmaz, geçen yaz DJ’lik yapmıştı. Şu sıralar da İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında jüri üyeliği yapıyor. Kerimcan Durmaz, şimdilerde ünlüler dünyasının en popüler isimlerinden biri.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler