Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a servet değerinde Sevgililer Günü hediyesi

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan eşi Sinem Kobal’a servet değerinde Sevgililer Günü hediyesi

Geçtiğimiz yıl evlendiği Sinem Kobal’a Sevgililer Günü hediyesi veren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, çıtayı dağların ardına attı. İmirzalıoğlu, eşini 22 bin lira değerindeki Brezilya turuna çıkardı. Detaylar haberimizde…

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıl evlendiği kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Sinem Kobal’a Sevgililer Günü için  Güney Amerika tatili hediye etti. Çift, geçen yıl sevgili olarak geçirdikleri son Sevgililer Günü’nü dünyanın 7 doğa harikasından biri olan İguazu Şelaleleri’nde kutlamışlardı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Sevgililer Günü’nü kutlamak için çıktıkları tatilde her yıl milyonlarca turistin akın ettiği  Brezilya’daki Rio Karnavalı’na da katıldılar.

Ünlü çiftin çıktığı 10 günlük  Brezilya ve  Arjantin turunun fiyatının kişi başı 2 bin 600 euro yani yaklaşık 11 bin lira olduğu, Kenan İmirzalıoğlu’nun bu tur için 22 bin lira ödediği iddia ediliyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, geçen yıl Mayıs ayında Cunda Adası’nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirmişlerdi. Çiftin düğünü yılın düğünü olarak anıl ve detaylar haftalarca konuşulmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler