Ana SayfaDizilerKelime Oyunu Yeniden Ekranlara Geliyor!

İlgili Postlar

Kelime Oyunu Yeniden Ekranlara Geliyor!

Ali İhsan Varol’un sunumuyla ekranlara gelen ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok sevilen yapımlardan birisi olmayı başaran kelime oyununun yeniden ekranlara geleceği belirtildi. Özellikle yayından kaldırılması sırasında pek çok farklı tartışmanın yapıldığı ve Türkiye’de televizyon dünyasının dışında pek çok farklı olayın yaşandığının görüldüğü Kelime Oyunu, Teve2 ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Teve2’de Kelimeler Bulunacak

Ali İhsan Varol bugüne kadar yer aldığı en önemli projelerden birisi olan ve aynı zamanda yakından tanınmasını sağlayan kelime oyununun tekrar başlayacak olması aynı zamanda yarışmayı seven kişileri de oldukça sevindirdi.

Türk Dil Kurumu tarafından yayınlandığı süre boyunca Türkçe’nin doğru kullanımı ve Türkçe’ye yaptığı katkılar nedeniyle pek çok farklı ödüle layık görülen ve pek çok farklı organizasyondan da ödül alan kelime oyunu bundan sonraki süreçte de yine yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam edecek.

Yeni dekoru, konukları ve yarışma formatı ile ekranlara gelecek olan kelime oyununun Teve2 ekranlarında yine yüksek izleme oranlarına ulaşması bekleniyor. Yapılan bu açıklamaların ardından özellikle sosyal medyanın gündem maddelerinden bir tanesi kelime oyunu olurken yarışmanın yayından kaldırılması nedeniyle oldukça özlendiği ve yine ilgiyle takip edileceği de net bir şekilde görüldü.

Özellikle yarışmanın Teve2 ekranlarında yayınlanacak olması, kanalın da izlenme oranlarını arttıracak bir detay olarak görülüyor. Türkiye’nin yeni platformu ve son dönemlerde yayınlanan yapımları ile dikkat çeken Teve2 kelime oyunu gibi çok önemli bir yarışma programını da yayınlamayı başararak bu konuda tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler