Ana SayfaÜnlülerKaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar İtirafı

İlgili Postlar

Kaya Çilingiroğlu’ndan Hülya Avşar İtirafı

Özel bir röportaj veren Kaya Çilingiroğlu, özellikle boşandığı Hülya Avşar ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Evli olduğu dönemde oldukça dikkat çeken bir çift olan Kaya Çilingiroğlu, yaptığı açıklamalarda aldatma gibi özel durumlar için çekinmedi. 15 yıldan beri gece hayatını tamamen bitirdiğini söyleyen Kaya Çilingiroğlu, gece hayatının aşırı pahalı olduğunu ve artık gece hayatını karşılayacak maddi gücünün olmadığını söyledi.

Akşam 10’da Uyuyorum

Akşam 10 gibi yatağına yatarak uyumayı tercih ettiğini söyleyen Çilingiroğlu, daha mütevazi bir yaşamı seçtiğini ve arkadaşlarıyla sohbet ederek farklı şeyler paylaşmayı sevdiğini söyledi. Özellikle Hülya Avşar ile ayrılmalarının arkadaş kalmalarında herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyleyen Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın en iyi arkadaşı olduğunu söyledi.

Ne olursa olsun Hülya Avşar’ın kendisine destek olacağını bilmeden kendisine güç verdiğini söyleyen Çilingiroğlu, aynı zamanda Zehra’dan kendisini ayırmadığını ve kızının gelişimi için de her zaman birlikte hareket ettiklerini söyledi. Özellikle birlikte yaşamalarının oldukça zor olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, arada kendisine yazlığa davet ettiğini fakat iki gün sonrasında kavga etmeye başladıklarını söyledi.

Kıskançlık Sorun Olmadı

Kıskançlık noktasında hiçbir zaman sorun yaşamadığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ı her gün 200 kişinin aradığını ve popüler birisi olması nedeniyle de bu duruma alıştığını söyledi. Yıllar sonrasında aynı masaya oturduğu arkadaşlarının da Hülya Avşar’ı beğendiğini gördüğünü söyleyen Kaya Çilingiroğlu, bu duruma üzüldüğünü fakat bunların birer hayat tecrübesi olduğunu söyledi.

Özellikle aldatma noktasında adının çıktığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, bu noktada dahi olmazsa olmaz kurallarının olduğunu söyledi. Evli ya da 25 yaşından küçük bir kadın ile hiçbir zaman bir ilişki içerisinde olmayacağına net bir şekilde ifade eden Kaya Çilingiroğlu, özellikle 60 yaşında fakat 21 yaşında kızlar ile birlikte olan isimlere de sert bir çıkış yaptı. Böylesine yaş farkı olan iki insanın ne paylaşacağını bilmediğini söyleyen Kaya Çilingiroğlu, kendisinin 19 yaşında bir kızı olduğunu ve 21 yaşında bir kız ile beraber olmasının hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini söyledi.

Hülya Avşar’ı çok sevdiğini ve kalben hiçbir zaman onu aldatmadığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, fiziki anlamda aldatmanın olduğunu söyledi. Bunun da libido meselesi olduğunu söyleyerek duruma açıklık getiren Çilingiroğlu, hayatının en güzel zamanlarını Hülya Avşar ile yaşadığını ve onun için her zaman “İyi ki varmış ya” dediğini söyledi.

Kaya Çilingiroğlu tarafından yapılan bu açıklamalar, özellikle sosyal medyada geniş yer buldu. Hülya Avşar’ı aldattığını net bir şekilde söyleyen Çilingiroğlu, Hülya Avşar’ın hayranları tarafından ciddi şekilde eleştirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler