Ana SayfaDedikoduKate Moss hayranları şaşkınlıkta

İlgili Postlar

Kate Moss hayranları şaşkınlıkta

Dünyaca ünlü 43 yaşındaki top model Kate Moss, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki detoks tatiline başladı. Model Kate Moss aldığı kilolarla görenleri şaşkına çevirdi.

Adriana Lima’dan sonra ünlü İngiliz model Kate Moss’da arkadaşları ile birlikte Bodrum’a geldi. Tatil için Türkiye’yi tercih eden dünyaca ünlü model Kate Moss gözden uzak olmak istese de gazetecilerin pozlarından kaçamadı. Kate Moss daha önce hiç bu kadar kilolu ve bakımsız görülmediğinden görenleri hayrete düşürdü.

Denizde görüntülendi

Bodrum’un Göltürkbükü mahallesindeki bir detoks merkezine yerleşen Kate Moss, öğleden sonra aynı mahalledeki bir beach cluba arkadaşları ile birlikte denize girerken görüntülendi. Tatile Sadiel Froze ve Edward Enninful adlı arkadaşlarıyla birlikte geldiği öğrenilen Kate Moss’un tatili çok uzun sürmedi.

Sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İngiliz ünlü model Kate Moss tatil yaptığı yerleri kendi sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçilerinden bolca beğeni aldı. Çektiği fotoğrafları paylaşacağı sırada da Kate Moss güneşlendiği alanda fotoğrafçıların pozlarına yakalandı.

Türk yemeklerinin tadını çıkardı.

The LifeCo’da detoks kampına giren İngiliz model Kate Moss, öğle yemeği için Bodrum Mantı’dan mantı sipariş etti. Güneşlendiği şezlongta sık sık esneyen ünlü modelin özel anları kameralardan kaçmadı.

10 günlük kamp

Görünleri hayrete düşüren ünlü model Kate Moss Bodrum’da ki detoks kampına 10 günlüğüne geldiği öğrenildi. Tatilini yalnızca Bodrum’da bitirmeyerek Bodrumdan sonra da Yunan adalarına geçeçeği öğrenilen dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen efsane top model Kate Moss, hala Türkiye’de tatilin tadını çıkartıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler