Ana SayfaDedikoduKasırga, Survivor'ı vurdu!

İlgili Postlar

Kasırga, Survivor’ı vurdu!

Karayip Adalarına yaşanan ve büyük hasarlar vererek ölümlere yol açan Irma Kasırgası, Survivor’ı da vurdu. Acun Medya tarafından yapılan Survivor yarışma programı Türkiye’nin çekildiği ada kasırganın etkisiyle büyük hasar gördü. Survivor çekimlerinin yapıldığı oyun alanları yıkıldı, ağaçlar devrildi, yollar kapandı. Sadece Türkiye’de değil dünyaca yapılan yarışma programında; Brezilya’da yayınlanacak ‘Survivor Brezilya’ çekimlerine bir hafta ara verildiği öğrenildi. Survivor yarışma programının oyun platoları yeniden inşa edilecek.[irp]

ABD Sismik Araştırmalar Merkezi’nin (USGS) verilerine göre…

ABD Sismik Araştırmalar Merkezi’nin (USGS) verilerine göre, Meksika açıklarında 8.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede Tsunami uyarısı verildi. Yapılan ilk açıklamalara göre Chiapas eyaletinde 5 kişi hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor çekimlerinin gerçekleştiği bölgede de hasar olduğu bildirildi.

Survivor Türkiye çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’nde durum!

Meksika açıklarında 8.0 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası korku dolu anların atlatılmasından sonra günlük hayatlarına dönmeye çalışan halk bir yandan da depremde oluşan zararları kestirmeye çalışıldığı öğrenildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor programının çekimlerinin yapıldığı bölgede de hasar var. Acun Medya ve Acun Ilıcalı’dan yaşananlara ve o bölgedeki hasara yönelik bilgi verici bir açıklama henüz yapılmadı. Çok sayıda kişi tarafından izlenen Survivor’un yeni döneminin başlamasına az bir zaman kalmıştı, programın gecikmeli de olsa başlayıp başlamayacağı henüz bilinmiyor.

Survivor yarışmacısından yaşananlara yorum gecikmedi!

Survivor Panorama programının sunucusu ve bir dönem Survivor yarışmacısı da olan Hakan Hatipoğlu’ndan ilginç bir açıklamada bulundu. 2009 ve 2010 yıllarında düzenlenen Survivor Kızlar-Erkekler’de yarışmacı olan Hakan Hatipoğlu, yaşananları öğrendikten sonra depremin vurduğu yerlerden birininde 2010 yılında kendilerinin de çekim yaptıkları ada olduğunu vurgulayarak şu ifadeyi kullandı: “2010 Survivor’ın çekildiği Panama Pearl Island’ın çok yakınında 8.1 deprem ve ardından tsunami… o ıssız küçücük adada iyi ki değiliz şu an.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler