Ana SayfaDizilerKara Yazı 28 Mart Salı Günü İlk Bölümüyle Yayınlanacak

İlgili Postlar

Kara Yazı 28 Mart Salı Günü İlk Bölümüyle Yayınlanacak

Kara Yazı 28 Mart Salı günü başlıyor. Kanal D’de uzun zamandan beri tanıtımlarının yapıldığı Kara Yazı adı verilen 28 Mart Salı günü itibariyle ekranlarda yer alacak.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı ve Oğuzhan Çakır gibi önemli oyuncuların bulunduğu dizi yayınlanan fragmanlar sonrasında Türkiye’de oldukça dikkat çekti. Yayınlanan fragmanların ilgi görmesi, dizinin daha fazla kişi tarafından izleneceğini de gösterirken özellikle önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizinin salı akşamlarının güçlü rakiplerinden birisi olması bekleniyor.

Kara Yazı Salı Akşamlarında Ekranlara Gelecek

Salı akşamlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi farklı başarılı dizilerin olması bu konuda oldukça durumu zorlarken yeni dizinin bu lider diziye rakip olması bekleniyor. 28 Mart Salı günü itibariyle ekranlara gelecek olan dizinin konusunda ise Yaren ile Mehmet arasında yaşananlar yer alacak.

Kara Yazı Konusu Ne?

Babasının şiddetine maruz kalan ve ona yer alabilmek adına sadece çalışarak başarılı olmaya çalışan Mehmet tanıştığı Yaren ile birlikte farklı bir yolculuğa çıkar. Bu olayların anlatılacağı dizinin hikayesi oldukça dikkat çektiği gibi dizide özellikle başrol oyuncuları oldukça başarılı isimler.

Haluk Bilginer gibi pek çok farklı oyuncunun rol aldığı dizi izleyenlerde şimdiden heyecan yaratmayı başarırken Salı günleri yayınlanacak olan dizinin önümüzdeki günlerde reyting sıralamalarındaki başarısı da görülebilecek. Özellikle yayınlanacağı ilk akşamki sonuçlar dizinin sektördeki durumunu belirleyecek. Bu bakımdan dizilerin gelecek adına izlenme oranları yakından takip edildiği gibi dizisinin yayın hayatına devam etmesi adına da oldukça önem arz ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler