Ana SayfaDizilerKalp Atışı Son Bölüm Çok Beğenildi! Son Bölümde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Kalp Atışı Son Bölüm Çok Beğenildi! Son Bölümde Neler Oldu?

Show TV’de yayınlanmaya başlanan Kalp Atışı son bölüm ile dikkat çekti. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm itibariyle dizide yeni bir bölüm daha ekranlara getirilirken, diziyi izleyen kişiler dizinin konusunu daha iyi bir şekilde kavradı.

Dizinin hikayesinin öğrenilmesi sayesinde dizi daha iyi takip edilmeye başlandı. Özellikle yayınlanan yeni bölüm sonrasında, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların büyük bir bölümünde dizinin daha dikkat çekici bir hale geldiği paylaşıldı.

Kalp Atışı Son Bölüm Olayları

Kalp Atışı’nın yayınlanan son bölümünde, Eylül ile Ali Asaf yıllar sonrasında karşı karşıya geldi. Ani bir durum üzerine hastaneye helikopter ile gelen Ali Asaf, Eylül’ü ilk defa burada gördü. Acil bir durum için hastanenin çatısına çıkan Eylül ise karşısına çıkan Ali Asaf’ı gördükten sonra büyük bir sürpriz yaşadı ve yeniden eski yıllardaki heyecanı yaşamaya başladı. İkilinin yeniden karşı karşıya gelmesinin ardından ise dizide yeniden bir aşk heyecanının yaşanmaya başlayacağı net bir şekilde görüldü. Nitekim dizinin ilerleyen anlarında da yine Eylül ile Ali Asaf arasında çok ciddi bir çekim yaşandı ve aşkın ilk kıvılcımları görüldü.

Eylül’ün Gizli Planı Ne?

Babaannesinin öldüğü hastanede doktor olarak çalışmaya başlayan Eylül, özellikle babaannesinin ölümü ardında yer alan gizi çözmeye çalışır. Bu plandan henüz kimsenin haberi olmasa da çok kısa süre içerisinde hastanede işler karışacaktır. Eylül’ü liseden beri sevmeyen Bahar ise Eylül ile aynı hastanede çalışır ve ikili sık sık karşı karşıya gelir. Eylül ile Bahar arasında yaşanan bu savaş aynı zamanda hastanedeki çalışanlar arasında da ikilik yaratmaya başlar. Ali Asaf ise yıllar geçse dahi Bahar’ın kendisine ve Eylül’e yaptıklarını unutmayarak ona karşı tavır alır. Tüm bu olayların yanı sıra Ali Asaf’ın hastanenin başına geçme ihtimali ortaya çıkar.

Diziye Eleştiriler De Var!

İkinci bölümü ekranlara gelen dizide, bazı noktalar izleyenler tarafından eleştirildi. Özellikle Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu tarafından yazılan son köşe yazısında, dizideki asistanlar ile cerrahların aynı yaşta olmasına dikkat çekildi. “Hocam diyen asistanla, hocası olan cerrah aynı yaşta!” diyerek bu ters duruma dikkat çeken Koloğlu’na özellikle sosyal medyadan destek geldi.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İkinci bölümü büyük bir dikkat çeken dizinin üçüncü bölüm fragmanı da paylaşıldı. Üçüncü bölüm fragmanında babaannesi ile ilgili dosyaya ulaştığı görülen Eylül, hedefine bir adım daha yaklaşır. Ayrıca Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı çıkma teklifi de yeni bölümün en dikkat çekecek bölümlerinden birisi olacak.

https://youtu.be/F2FxuIHaIuY

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler