Ana SayfaDiziler"Kalp Atışı" Dizisi Yakında Başlıyor!

İlgili Postlar

“Kalp Atışı” Dizisi Yakında Başlıyor!

 

Bu ay, ekranlara sunulacak olan “Kalp Atışı” dizisi yakında başlıyor. “Kalp Atışı” dizisi Show TV’de, haftaya izleyicilerle buluşacak.

Tanıtım fragmanını; çok sayıda kişinin izlediği yeni dizi, “Kalp Atışı” Show TV’de haftaya ekranlara gelecek. Kore yapımı “Doctors”dizisinden uyarlanan  bu yeni dizinin, “Baba Candır” dizisinden tanıdığımız Yusuf Pirhasan tarafından yönetmenliği yapılmıştır.

Dizinin Konusu Ne?

Büyük izleyici kitlesi oluşturan ve sevilen dizi “Doktorlar” ile karıştırılan yeni dizi; Eylül ve Ali Asaf arasındaki aşkı işliyor.

Dizinin hikayesi; Ege’deki bir kasabada, ailevi ve öğrencilik problemleri yaşayan, geleceğe karşı umutsuz ve hayata karşı öfkeli lise öğrencisi Eylül’ün, ona yol gösterecek ve hayata karşı umutlu olması için destek olacak Ali Asaf ‘la aralarındaki özel ilgi ve duyguları, çatışmaları konu alıyor. Hayatındaki onca soruna rağmen; cerrah olan Eylül, hayata meydan okuyacak. Lise çağlarındaki dönemi birlikte geçiren ikilinin, yıllar sonra İstanbul’un en iyi hastanelerinde yollarının tekrar kesişmesiyle, yaşayacakları olayların hikayesini izleyicilere aktaracak.

Kalp Atışı Dizisinde Kimler Oynuyor?

Dizinin başrolünde, Öykü Karayel ve Gökhan Alkan yer alıyor. Diğer oyuncular; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Devrim Atmaca,  Hakan Gerçek, Barış Aytaç, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur, Metin Coşkun, Selahattin Paşalı, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca, Fatih Dönmez, Vedat Erincin, Başar Doğusoy ve Burcu Türünz gibi isimlerden oluşmaktadır.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Öykü Karayel’in dövüş sahneleriyle büyük ilgi uyandıran dizi, 29 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek. Dizinin beklenilenden fazla reyting alması durumunda; sadece yaz sezonunda değil yeni sezonda da devam etmesi planlanıyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler