Ana SayfaKimdirKadir Doğulu kimdir?

İlgili Postlar

Kadir Doğulu kimdir?

2010 yılında ekranlara gelen Küçük Sırlar dizisi ile oyunculuğa adım atan oyuncu Kadir Doğulu, en büyük çıkışını ne zaman yakaladı? Kadir Doğulu kimdir? 2011 yılında Show Tv’de yayınlanan ve üç sezon boyunca ekranlarda boy göstere geçlik dizisi ‘Pis Yedili’de canlandırdığı Bayrampaşalı karakteriyle yaptı. Oyunculukta göstermiş olduğu performansı ile kısa sürede ün kazanan Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu kimdir? Kadir Doğulu kaç yaşındadır? Kadir Doğulu aslen nerelidir? Kadir Doğulu hangi burç?

19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Kadir Doğulu 37 yaşındadır. Aslen Mersin’li olan Kadir Doğulu Koç burcudur.

Kadir Doğulu kimdir?

19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğudur. Tam adı Abdulkadir Doğulu’dur. Ortaokul ve lise yıllarında çeşitli yerlerde çalıştı. Şimdilerde herkesin tanıdığı bir oyuncu olan Kadir Doğulu’nun bir menajerlik şirketi vardır. Müzisyen ve modacı Kemal Doğulu abisidir. Kemal Doğulu, Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demete Akalın gibi birçok ünlü isme imaj danışmanlığı yapmıştır. 2000 yılında İstanbul’a geldi. İlk olarak Beyoğlu Frape’de işe başlayan Kadir Doğulu, Refika’da, Cafe City ve Buz’da garsonluk yaptı. Uzun süre aşçılık üzerine çalıştı, Barcelona ve Roma’ya giderek oradaki restoranları inceledi. Türkiye dönüşü House Cafe’de işletmeci olarak işe başladı. Abisi Kemal Doğulu aracılığıyla ünlü şarkıcı Hande Yener ile tanışarak aşk yaşamaya başladı. Hande Yener ile birlikte Ortaköy’de bulunan The House Cafe isimli mekanın işletme müdürlüğünü yaptı. Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünde lisans eğitimi aldı. Kadir Doğulu’nun işletmecilikten oyunculuğa geçişi 2010 yılında oldu.

O dönem ekranlara gelen Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı Ali karakteri ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Küçük Sırlar’ın ardından çok sayıda dizi ve film teklifi aldı. 2011 yılında Gani Müjde’nin senaristliğini üstlendiği Pis Yedili isimli gençlik dizisinde başrolde yer aldı. Dizide canlandırdığı Bayrampaşalı karakteri ile kısa sürede herkesin beğenisini kazandı. Daha sonra 2013 yılında Peyami Safa’nın romanından uyarlanarak Sadullah Çelen yönetmenliğinde çekilen Fatih-Harbiye adlı dizide izleyici karşısına çıktı. Dizide başarılı oyuncu Neslihan Atagül ile başrolleri paylaştı. 2014 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan, Ömer Karacan ve Emre Aydın’ın jüri koltuğunda oturduğu 2 milyon TL büyük ödüllü ses yarışmasında sunuculuk yaptı. 2015 yılında Atv ekranlarında yayınlanan”Sevdam Alabora” adlı dizide hayranlarının karşısına çıktı. Dizide şimdilerde Kiralık Aşk dizisinde boy gösteren güzel oyuncu Elçin Sangu ile başrolleri paylaşmıştır.

Kadir Doğulu Filmleri ve Dizileri

  • 2019 – Vuslat
  • 2017-2018 – Babamın Günahları
  • 2016-2017 – Bana Sevmeyi Anlat
  • 2015- 2017 – Muhteşem Yüzyıl Kösem
  • 2015 – Sevdam Alabora (dizi)
  • 2013 – Fatih-Harbiye (dizi)
  • 2013 – Bir Hikayem Var ( sinema)
  • 2011 -2012 – Pis Yedili (dizi)
  • 2010 – 2011 – Küçük Sırlar (dizi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler