Ana SayfaKimdirKaan Yıldırım kimdir?

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım kimdir?

2014 yılının yaz aylarında ekranlara ilk adımlarını atan, Ulan İstanbul isimli televizyon dizisi ile ün kazanan Kaan Yıldırım kimdir?
Bugün Doğan Ünlüler

Kaan Yıldırım kaç yaşında? Kaan Yıldırım Aslen Nereli? Kaan Yıldırım hangi burç?

Ulan İstanbul dizisi ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve Oğlak burcudur.

Kaan Yıldırım kimdir?

Önceki gün kendisi gibi oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile hayatını birleştiren yakışıklı oyuncunun kariyeri ve özel hayatı ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz. Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lisan eğitimini Londra’da tamamlayan oyuncu, Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Atölye Craft’da Kamera Önü Oyunculuk üzerine eğitim aldı. İlk olarak Ulan İstanbul isimli dizi ile televizyon dünyasında giriş yapan Kaan Yıldırım, dizide Ferdi karakterine hayat verdi. Uğur POlat, Sevtap Özaltun, Ekhan Kolçak Köstendil, ?ebnem Bozoklu ile birlikte oynadı. Daha sonra Kanal D ekranlarında başlayan Kayıp dizisinde izleyici karşısına çıktı. 2015 yılında ise “Adı Mutluluk” dizisinde Ezgü Eyüboğlu ile başrollerde yer aldı. Dizide partneri Ezgi Eyüboğlu ile canlandırdığı aşkı gerçek hayata taşıdı. Bir süredir nişanlı olan çift, 15 Mayıs 2016 tarihinde Ortaköy Esma Sultan Yalısında dünya evine girdi.

Filmleri ve Dizileri : Oyuncu

2018 – İnsanlık Suçu – (Cemal Gökdemir) (TV Dizisi) İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncuları

2016 – Kalbim Yangın Yeri (Volkan) (TV Dizisi)

2015 – Adı Mutluluk (Batu) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Ferdi) TV Dizisi)

2013 – Kayıp (Kadir)(TV Dizisi)

Yapımcı:

2015 – Yok Artuk (Sinema Filmi)

2014 – Ümmü Sibyan: Zifir Ümmü Sibyan: Zifir (Ortak Yapımcı) (Sinema Filmi)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler