Ana SayfaÜnlülerKaan Tangöze Ve Seçkin Piriler Yeniden Mi Evleniyor?

İlgili Postlar

Kaan Tangöze Ve Seçkin Piriler Yeniden Mi Evleniyor?

2010 yılında Kaan Tangöze ve Seçkin piriler evlenerek hayatlarını birleştirmişti. Daha sonrasında ise 2016’nın Mart ayında iki isim şok bir karar alarak boşanmıştı. Yaşanan bu gelişmeler o dönemlerde çok fazla açık bir şekilde gündeme gelmedi. Fakat şu anda magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasındaki yakınlaşma yer alıyor.

Boşandıktan Sonra Görülmemişlerdi!

2016 yılında yaşanan boşanma sonrasında iki isim birlikte objektiflere takılmasa da son gündeme gelen iddialarda Kaan Tangöze’nin eski eşinin evinde yaşamaya başladığı belirtildi. Gündeme gelen bu iddialar sonrasında özellikle çiftin yeniden evlenip evlenmeyeceği merak edilirken yaşanan bu olaylarda çocukların etkili olduğu düşünülüyor.

İki çocuk sahibi olan çift 2010 ve 2014 yıllarında çocuk sevinci yaşamıştı. Şu anda en küçük çocuğu 3 yaşında olan Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler çiftinin çocukları nedeniyle sık sık görüşmek zorunda kaldığı ve böylece yeniden yakınlaşmanın yaşandığı tahmin ediliyor.

Seçkin Piriler Unutamadı

Özellikle boşanma sonrasında Seçkin Piriler’in duygularını bitirmemesi nedeniyle ilişkinin yeniden başlayabileceği düşünülmüştü. Geçtiğimiz dönemlerde özel bir televizyon programına katılan Seçkin Piriler yaptığı açıklamalarıyla Kaan Tangöze ile olan ilişkilerinde duygularının bitmediğini açıkça söylemişti.

Açık bir şekilde duygularını dile getiren Seçkin piriler, yaptığı açıklamalarda Kaan’ın annesinin de kendisine umutlu konuştuğunu ve Kaan’ın bir gün ona döneceğini söylediğini belirtti. Üstelik Kaan’ın kokusunu özlüyorum şeklindeki ifadeleri de o dönemlerde magazin dünyasında yeniden birleşmek adına bir sinyal olarak değerlendirilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler