Ana SayfaÜnlülerJess Molho'dan kötü haber geldi!

İlgili Postlar

Jess Molho’dan kötü haber geldi!

Ünlü sunucu Jess Molho, spor yaparken sakatlandı. 40 yaşındaki sunucu, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Molho kollarını bir süre kullanamayacak işte detayları…

TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Jess Molho spor yaparken sakatlandı. Bu sıralar sık sık başına bir şey gelen sunucusu Jess Molho’nun başında kara bulutlar mı geziyor? Kısa bir süre önce eşi Zeynep Molho silahlı saldırıya uğrayan Jess Molho şimdi de ellerini ve kollarını kullanamayacak.

Ölümden dönmüştü

TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Jess Molho’nun eşinin de bulunduğu Bodrum Türkbükü’nde geçtiğimiz ay gece yarısında gerçekleşen silahlı saldırı yaşanmıştı. Orada bulunan Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho ölümden dönmüştü. Kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından iki beach club’a silahlı saldırı düzenlenmişti. 1 kişinin öldüğü Bodrum’da yaşanan saldırıda Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho da sırtından yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Zeynep Molho geçirdiği operasyonun ardından taburcu edilmişti. Şimdi de TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Jess Molho’dan kötü haber geldi. Yaşananlar çiftin başında kara bulutlar gezindiğinin belirtisi mi?

Kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!

Sunucu Jess Molho kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Molho, “Uzun bir zaman ellerimi ve kollarımı kullanamayacağım. Gitar da çalamayacağım, program zamanı geri döneceğim.” İfadelerini kullanarak  TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına sezonda geri döneceği mesajını da verdi. Spora olan düşkünlüğüyle bilinen Molho, yaptığı ters bir hareket yüzünden iki biceps tendomu birden kopardı. Bir süredir hastanede tedavi görüyor.

“Üst üste gelebiliyormuş meğer”

TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Jess Molho’nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafına açıklama olarak şu ifadeleri yazdı: “Bazen bir şeyler üst üste gelebiliyormuş meğer… Ters bir hareket biraz da kendimi hala 20 yaşında hissetmem sonucu iki biceps (pazı) tendomu birden kopardım. (literatürdeyim) Bugün taburcu oluyorum, uzun bir zaman ellerimi ve kollarımı kullanamayacağım… Mesaj atanları okuyacağım ama yazamayacağım, uzun süre gitar da çalamayacağım ama merak edenlere duyurulur çenem tam gaz çalışıyor, programa zamanında geri döneceğim, bugün robocop kollarım olacak, önce sağlık dostlar… Hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere, sevgiler… Sabır testim devam ediyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler