Ana SayfaDedikoduİzdivaçta Muhammed Hanife'ye Evlilik Teklif Etti

İlgili Postlar

İzdivaçta Muhammed Hanife’ye Evlilik Teklif Etti

Zuhal Topal tarafından sunulan ve Star TV’de yayınlanan izdivaç programında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Programa geçtiğimiz günlerde talibinin çağrısı ile birlikte katılan ve yine mutlu bir birliktelik elde edemeyen Hanife, geçtiğimiz günlerde kesin karar vermiş olmasına rağmen yeniden talibi Serkan’ın karşısına geçmeye karar verdi. Hanife aldığı bu karar ile birlikte yeniden eleştirilerin hedefinde olan isim olurken, programda Hanife için gelen şok evlilik teklifi tüm dikkatleri farklı bir yöne çekti.

Muhammed Hanife’ye Açıldı

Zuhal Topal’la programında Hanife ve Serkan’ın görüşmesi esnasında Hanife için söz almak istediğini söyleyen Muhammed, ona evlilik teklifi etti. Özellikle söze giriş yaptığında Hanife ile çok güzel ve özel anlarının olduğunu söyleyen Muhammed’e Hanife de destek verdi ve Muhammed’in her zaman zor günlerinde yanında olan isimlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Muhammed daha sonrasında sözlerine devam ederken özellikle konuşmakta zorlandığını fakat bu konuda çok kararlı olduğunu ifade ederek Hanife’nin kendisiyle evlenmesini istedi.

Evlilik teklifini milyonlarca kişinin huzurunda yapan Muhammed, bu konuda büyük bir şaşkınlık yaratırken Muhammed’ten böyle bir söz beklemeyen Hanife, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Muhammed’in bu teklifine ilk tepki ise Hanife’nin talibi Serkan’dan geldi. Özellikle görüşme sırasında böyle bir evlilik teklifinin hiçbir şekilde uygun olmadığını söyleyen Serkan, Muhammed’e tepki göstererek yaptığının uygun olmadığını belirtti. “Bu bir şaka mı?” diyen Serkan; “Sen hangi cesaretle bu teklifi yapıyorsun Muhammed? Senin gibi bir adama bu yakışmıyor” dedi.

Yaşanan bu tartışmalar sonrasında araya Zuhal Topal girdi. Özellikle Muhammed’in geçtiğimiz yılda benzer bir şekilde çıkış yaptığını hatırlatan Zuhal Topal, Muhammed’in daha sonrasında arkadaş olarak Hanife ile görüşmeye başladığını ve nasıl bu noktaya geldiklerini sordu. Açıklamalarına devam eden Muhammed ise uzun zamandan beri Hanife’ye karşı içinde bir şeyler hissettiğini fakat bu cesareti ancak bulabildiğini söyledi.

“Aşklarına İnanmıyorum”

Muhammed yaptığı açıklamasında Serkan ile Hanife arasında yaşananlara inanmadığını ve Serkan’ın Hanife’ye aşık olmadığını söyleyerek farklı bir tartışma başlattı. Hanife ise Muhammed’in yaptığı bu açıklama sonrasında, Serkan’a sitem etti. Özellikle Serkan’ın kendisine aşık olup olmama noktasında çok emin olmadığını söyleyerek dikkat çeken Hanife, Serkan’a yüklendi. Canlı olarak ekranlarda yayınlanan bu anlar ise özellikle Zuhal Topal ile evlilik programının yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Hanife ile Muhammed arasında yaşanan bu durum özellikle Serkan ile ilişkisine ciddi zarar verebilir. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde y

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler