Ana SayfaDedikoduİzdivaçta Hanife gözyaşlarına boğuldu!

İlgili Postlar

İzdivaçta Hanife gözyaşlarına boğuldu!

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Hanife hanım, programa döner dönmez gözyaşları içinde kaldı. Olaylı bir dönüş ile gündem olan Hanife hanım, canlı yayında Serkan, Okan ve Angelina ile yüzleşti. İşte detaylar…

Star TV ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumu ile yayınlanan sevilen izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife hanım, uzun zamandır programdan ayrı kalmıştı. Programa geri dönen Hanife hanım, olaylı anlar ve gözyaşları ile yeniden gündeme geldi.

Hanife hanım, yeni talibi Turhan bey ile görüşürken locadan damar adayı Serkan bey bir anda “Dikkatimi çekti locada bir damat adayı iç geçire iç geçire Hanife’ye bakıyor. Neden böyle bakıyor?” dedi. Gerilimin fitilini ateşleyen Serkan beyin ardından locadaki damat adaylarından Okan, Hanife’den ikinci bir şans istediğini söyledi. Bunun üzerine diğer loca adaylarının “Okan, Hanife’den değil Angelina’dan hoşlanıyor.” demesi stüdyoda tansiyonun iyiden iyiye yükselmesine neden oldu.

Okan bey, Hanife hanımdan ikinci bir şans istemesinin ardından Angelina’dan hoşlandığını açıklayarak stüdyodan tepki aldı.

Hem Hanife hanım, hem de Angelina hanım Okan beye olumsuz yanıt verdi ancak Hanife hanım sinirleri iyice yıpranmasının ardından gözyaşlarına boğuldu.

Programın takipçileri, Serkan beyin neden böyle bir iddiayı ortaya attığı ve Okan beyin sözleri önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını iyiden iyiye merak etmeye başladı.

Hanife hanım, son zamanlarda ekranlardan bir kayboluyor, bir çıkıyor. Gelin adayının sevenleri, programdan ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler