Ana SayfaDedikoduİzdivaçta büyük kavga. Damat adayları dahil 30 kişi birbirine girdi!

İlgili Postlar

İzdivaçta büyük kavga. Damat adayları dahil 30 kişi birbirine girdi!

Zuhal Topal’ın izdivaç programında inanılmaz bir olay yaşandı. Damat adaylarından Baha beyin gelin adayı Naz hanıma saldırması sonucunda programın diğer damat adayları, güvenlikçiler, sesçiler, teknik ekip ve program çalışanlarının da dahil olduğu 30 kişilik büyük bir kavga yaşandı. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında yine inanılmaz olaylar yaşandı. Programın Cuma günü yayınlanan bölümünden sonra programdaki damat adayları, stüdyodaki güvenlikçiler, sesçiler, teknik ekip, program çalışanlarının da dahil olduğu büyük bir kavga yaşandığı iddia edildi.

Programın Cuma günü yayınlanan bölümünde damat adayı Baha bey, gelin adayı Naz hanımın yeni talibi Ali ile dans etmesini kıskanarak stüdyoyu terk etmişti. İddiaya göre; yayın sonrası Baha bey Naz hanımın araca binmesiyle ona saldırdı ve dövmeye başladı. Olayı gören birkaç güvenlik görevlisinin müdahalesi ile birlikte büyüyen kavgaya programda çıkan Baha’nın diğer damat adayı arkadaşlarının da karışması ile kavga gittikçe büyüdü. Sesçiler ve güvenlikçilerin de karıştığı 30 40 kişilik kavgayı yukarıdan izlediği iddia edilen sunucu Zuhal Topal’ın başını ellerinin arasında alıp korku dolu gözlerle bakındığı iddia edildi.

Sonunda karakola taşınan kavgayı yapan kalabalık grubun birbirinden şikayetçi olduğu söylenirken, programın damat adayı Baha’nın feci şekilde dayak yediği de ortaya atılan iddialar arasında.

Olayın damat adayı Baha beyin gelin adayı Naz hanımı yeni talibi ile dans ederken kıskanmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler