Ana SayfaDedikoduİzdivacın Hanife'si İstanbul'u gezerek hasret giderdi

İlgili Postlar

İzdivacın Hanife’si İstanbul’u gezerek hasret giderdi

Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife hanım, İstanbul’dan iki gün ayrı kalmaya dayanamadı. Eski damat adayı Serkan beyin “geri dön” çağrısı ile dönen Hanife hanım, ayağının tozuyla İstanbul’u gezerek hasret giderdi. İşte detaylar…

Hafta içi her gün gündüz kuşağında Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının her attığı adım ile olay olan popüler gelin adayı Hanife hanım, yine gündemde.

İzmir’de iki gün kalan Hanife hanım, İstanbul’u çok özledi. Ayağının tozuyla İstanbul turuna çıkan Hanife hanım, soluğu bir alışveriş merkezinde aldı. Arkadaşları ile birlikte Cevahir Alışveriş Merkezine giden Hanife hanım, burada bir kafede oturdu ve yemek yedi. Bu anları fotoğraflayan Hanife hanım, Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.

Hanife hanım, kısa bir süre önce ekranlara veda ettiğini duyurmuştu. Eski damat adayı Serkan bey, sürpriz bir çağrı yaparak Hanife hanıma “geri dön” demişti. Hanife hanım, Serkan beyin çağrısına kulak verdi ve Sevgililer Günü’nde programa geri dönerek Serkan beyle yoluna devam etmeye başladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler