Ana SayfaDizilerİzdivaç programlarına karşı, Alperen Ocaklarından imza kampanyası başlatıldı!

İlgili Postlar

İzdivaç programlarına karşı, Alperen Ocaklarından imza kampanyası başlatıldı!

Sık sık RTÜK’ün kestiği cezalar ile gündeme gelen izdivaç programlarına bir darbe de Alperen Ocakları’ndan geldi. Alperen Ocakları, izdivaç programlarına karşı imza kampanyası başlattı. Detaylar haberimizde…

İzdivaç programlarının yayından kaldırılması için harekete geçen Alperen Ocakları, Üsküdar’daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açtı ve imza kampanyası başlattı.

Hem RTÜK hem de TBMM Başkanlığı’na vereceğiz…

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, yaptığı basın açıklamasında; geçtiğimiz hafta evlilik programlarının yayından kaldırılması için RTÜK’e başvurduklarını söyleyerek “Bugün burada bir imza kampanyası başlattık. Hedefimiz 1 milyon imza toplamak. Bu imzaları hem RTÜK hem de TBMM Başkanlığı’na vereceğiz.” dedi.

İzdivaç programlarının Türk ve İslam geleneklerine tamamen aykırı olduğunu ifade eden Mican, “Bizim aile değerlerimize zarar vermektedir. Bizim en hassas olduğumuz, en değer verdiğimiz aile müessesesini yıpratıp yozlaştırmaktadır. Ekrana çıkardıkları gençleri para karşılığı orada tutuyorlar. Onların duygularıyla oynuyorlar. Burada yaşanan olaylar gençlerimizi kötü şekilde etkiliyor. Ahlaki yönden çok ciddi problem olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin içinde ve dışından şehit haberleri gelirken, onların evlenmeye gelen kızları dansöz gibi oynatması bizi rahatsız ediyor. Biz bunları kültür ve ahlak terörü olarak görmekteyiz. Sonuna kadar bu programların kaldırılması için mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Üsküdar’da başlatılan imza kampanyasının devam edeceğini söyleyen Mican, İstanbul’un diğer ilçeleri ve ülkenin diğer illerinde de sürdüreceklerini ve 15 gün devam edecek etkinlik döneminde toplanan imzaları RTÜK ve TBMM Başkanlığı’na göndereceklerini ifade etti.

Bir darbe de Alperen Ocakları’ndan…

İzdivaç programları, son zamanlarda sık sık kesilen rekor cezalar ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde izdivaç programlarına son bir yıl içinde kesilen toplam cezanın 11,2 milyon olduğu ortaya çıkmıştı. İzdivaç programları, cezaların ardından şimdi de Alperen Ocaklarının başlattığı imza kampanyası ile gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler