Ana SayfaDizilerİzdivaç Programları Yerine Barıştırma Programları Başlıyor

İlgili Postlar

İzdivaç Programları Yerine Barıştırma Programları Başlıyor

Özellikle bu yıl oldukça tartışılan ve kaldırılması dahi gündeme gelen izdivaç programlarının önümüzdeki dönemden itibaren yayından kaldırılacağı ve farklı bir format ile yayınlarına devam edeceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde farklı kanallar arasında yaşanan tartışmalar, yeni formatlar hakkında oldukça önemli bilgiler sağlamıştı. Konu ile ilgili yeni bir değerlendirme Habertürk yazarı Fatih Altaylı’dan geldi. Köşesinde konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Fatih Altaylı, özellikle evlendirme programlarının yayından kaldırılarak barıştırma programlarının yayına alınacağını iddia etti. Üstelik bu duruma ciddi bir tepki gösteren Altaylı, barıştırılacak çiftler arasında yaşanacak ciddi sorunlarda sorumluluğun kimde olacağını sorguladı.

“Baskılar ile Barıştırılacaklar”

Fatih Altaylı yaptığı açıklamasında stüdyoya getirilecek olan çiftlerin, baskı veya kendilerine sağlanacak özel imkanlar ile yeniden barıştırılabileceklerini, fakat bu durumun uzun bir birliktelik için yeterli olmayacağını söyledi. İlerleyen günlerde sorunların yeniden ilişkilerde görülebileceğini söyleyen Fatih Altaylı, istenmeyen sonuçlarını yaşanması halinde bu sorumluluğu kimin alacağını sordu.

Özellikler RTÜK’e açık bir şekilde uyarı gönderen Fatih Altaylı, barıştırma programlarının çok iyi niyetli olsa dahi çok kötü sonuçlar doğurabileceğini belirtti. Fatih Altaylı tarafından yapılan bu uyarılar ve köşe yazısı özellikle kısa süre içerisinde sosyal medyada yer buldu. Evlilik programlarının bitecek olması pek çok kişi tarafından onaylanırken özellikle barıştırma programlarının çok fazla dikkat çekmeyeceği ve ekranlara getirilmesinin de çok fazla uygun olmadığı dile getirildi.

Ne Diyecekler?

Fatih Altaylı tarafından yazılan bu köşe yazısının ardından gözler izdivaç programı sunucularına çevrildi. Daha önce de programlar ile ilgili yapılan eleştirilere, açıklamalar yaparak tartışma içerisine giren Zuhal Topal, Seda Sayan ve Esra Erol’un barıştırma programları hakkında neler söyleyeceği ya da barıştırma programlarında yer alıp almayacağı merak edilmeye başlandı. Fakat Fatih Altaylı gibi bir isim tarafından bu haberlerin gündeme getirilmesinin ardından, en azından birkaç kanalda barıştırma programının kesin bir şekilde başlayacağı düşünülüyor.

Bugüne kadar sunuculardan özellikle barıştırma programlarına yönelik herhangi bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz günlerde farklı bir sunucunun bu programda yer alabileceği gündeme gelmişti. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde bu konuda yeni gelişmeler yaşanabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler