Ana SayfaYaşamModaIvana Sert'ten Türk erkeklerine stil önerileri

İlgili Postlar

Ivana Sert’ten Türk erkeklerine stil önerileri

Ünlü modacı Ivana Sert, Türk erkeklerine stil önerilerinde bulundu. Sert, “Parayı arabaya değil giyime harcayın. Şapka ve eldiven kullanın.” dedi. İşte Ivana Sert’ten Türk erkeklerine şık olmak için stil önerileri…

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Türkiye turnesine çıktı. Samsun’da bulunan bir alışveriş ve yaşam merkezinde düzenlenen programa katılan Sert, bu defa kadınlara değil erkeklere stil önerilerinde bulundu.

Küçük aksesuarlar çok önemli. Çünkü bir model ve tarz yaratan aksesuarlardır…

Program öncesinde konuşan Ivana Sert, “Erkekler takım elbise giyip sade olarak bırakıyorlar. Fular veya farklı şapka takabilirler. Eldiven kullanabilirler. Küçük aksesuarlar çok önemli. Çünkü bir model ve tarz yaratan aksesuarlardır.” diye konuştu.

Ayakkabı da sorunlu…

“Ayakkabı konusunda da sorun var. Bizim yüz tane ayakkabımız olursa eğer erkekte de olmalı bana göre. Çeşit çeşit ayakkabı olmalı. Erkekler çok az ayakkabı alıyorlar. ‘Bir siyah, bir kahve birde bordu olsun’ diyorlar. Ama bence yanlış. Rengarenk ve modelli olmalı. Farklı tarzlarda olmalı. Ayrıca kot pantolonları sadece bir tane koyu renk bir tane de açık renkli olmamalı. Onda da çeşitli renkler olmalı. Gömleklerde beyaz, mavi ve gri olmalı, renkli olmalı düzenli olmalı. Kravatlarda öyle olabilir. Sıkıcı tek renk kravat olmamalı. İnce kravatlar var. O daha modern görünüyor. Onlar kullanılmalıdır.”

Ivana Sert kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler