Ana SayfaDedikoduIvana Sert İşte Benim Stilim'e geri döndü, Nur Yerlitaş "Yoruldum" dedi

İlgili Postlar

Ivana Sert İşte Benim Stilim’e geri döndü, Nur Yerlitaş “Yoruldum” dedi

Aynı programda jüri koltuğunda oturduğu Nur Yerlitaş ile tartıştıktan sonra programa veda eden Ivana Sert, koltuğuna geri döndü. Nur Yerlitaş ise, sosyal medya hesabından “Yoruldum” paylaşımı yaptı. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında jüri üyesi olan Ivana Sert, diğer bir jüri üyesi Nur Yerlitaş ile tartıştıktan sonra programa veda etmişti. Ancak, kısa süren ayrılığın ardından yeniden programda boy göstermeye başladı.

Programın yeni bölüm çekimleri için kamera karşısında geçen ünlü modacı Ivana Sert, çekimler sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sert’in hayranları, programa geri dönmesine çok sevindi.

Gözler Nur Yerlitaş’a çevrilmişken, ünlü modacının sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Nur Yerlitaş, Instagram hesabından “Yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar…” notu yazılı olan bir görsel paylaştı. Nurella, bu paylaşımı “Beni sevenler artık zamanı geldi.” notu ile yayınladı.

Moda dünyasının Nurella’sı olarak anılan usta modacı Nur Yerlitaş’ın bu paylaşımı, Ivana Sert’in programa geri dönüşü ile ilgili olduğu şeklinde yorumlandı.

Nur Yerlitaş kimdir

Ivana Sert kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler