Ana SayfaÜnlülerIvana Sert Fotoğrafı İle İlgi Odağı!

İlgili Postlar

Ivana Sert Fotoğrafı İle İlgi Odağı!

Türkiye’ye geldikten sonra ülkeyi çok seven ve burada yaşamaya devam eden Ivana Sert, her gün farklı bir olayı ile gündeme gelmeyi başarıyor. Sadece tek bir Ivana Sert fotoğrafı bile günlerde konuşulabiliyor.

TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim adlı yarışma programında jüri üyeliği yapan Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde yayınlanan programdaki iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti.

Ivana Sert Fotoğrafı Çok Beğenildi

Süper mini elbise tercih eden Ivana Sert file çoraplar giyerek poz verdi. Instagram’dan bu pozunu paylaşan Ivana Sert, kısa süre içerisinde en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Kısa sürede Ivana Sert fotoğrafı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Modacının bu kadar cesur olması pek çok kişi tarafından ilgiyle karşılanıyor. Giydiği kıyafetlerle ve moda bilgisi ile her zaman ilgi uyandıran Ivana Sert, bu işte ne kadar usta olduğunu da göstermeyi başardı. Yarışmada yarışmacıları moda bilgisine göre değerlendiren ve yorumlayan Ivana Sert, verdiği ipuçları ve önerilerle de herkes tarafından beğenilerek takip ediliyor.

Sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanan başarılı modacı paylaştığı fotoğraflarla da her zaman takipçilerinin beğenisini kazanmayı başarıyor. Fakat son fotoğraflarda kıyafet ve moda bilgisinin yanı sıra kendisine de ne kadar iyi baktığını gösteren Ivana Sert, cesur kıyafetiyle ilgi odağı olmayı başardı. Makyajı, kıyafeti ve saç modeli ile çoğu kişi için örnek olan Ivana Sert, paylaştığı bu fotoğrafın ardından binlerce hayranı tarafından övgü almayı başardı.

Sert’in paylaştığı fotoğraf ise şöyle;

t

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler