Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim'de “Faik” Krizi!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim’de “Faik” Krizi!

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programında oldukça ilginç anlar yaşandı. Programda  zaman zaman sanat camiasının tanınan isimleri katılırken yeni yayınlanan programın konuğu Faik Öztürk Oldu.

Yarışmacıların sırayla podyumda yürüdüğü yarışmada sıra Bahar Candan’a gelince oldukça ilginç tartışmalar yaşantı. Bahar Candan’ın Faik Öztürk’e Faik şeklinde hitap etmesi jüri koltuğunda oturan isimleri rahatsız ederken Faik Öztürk bu tutum karşısında oldukça olgun ve sakin bir açıklama yaptı.

İşte Benim Stilim Cuma Günü Neler Oldu?

24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan programda gerçekleşen bu olaylarda Faik Öztürk ve Faik diye hitap eden Bahar Candan yaptığı hatanın farkına vardıktan sonra özür diledi. Fakat özellikle bu özrü kabul etmeyen ve Bahar Candan’ın hata yaptığını söyledi. Yarışmacıya en sert tepki veren kişi ise Nur Yerlitaş oldu. Nur Yerlitaş Bahar Candan için yaptığı sert açıklamalarda kimsenin Faik Öztürk için böyle bir söz söyleyemeyeceğini ve milyonlarca kişinin izlediği bir programda insanların nasıl konuşması gerektiğini öğrenmesi ve buna göre konuşması gerektiğini söyledi.

Bahar Candan kendisine bu şekilde çıkış yapan jüri üyelerinin karşısında oldukça şaşkın bir şekilde kalırken terbiyesizlik yapmak istemediğini ve saygısız bir hareketi olmuşsa da bu konuda özür dilediğini belirtti. Yaşanan bu tartışmalar sonrasında Faik Öztürk’ün açıklamalarıyla konu kapatılırken Bahar Candan özgün bir şekilde yarışmadaki yerine döndü. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim’de benzer tartışmalar sık sık yaşanırken Bahar Candan’ın söylediği sözler sosyal medyada oldukça fazla paylaşım aldı.​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler