Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Final Yapıyor!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Final Yapıyor!

Ekranların en sevilen modu programları arasında bulunan İşte Benim Stilim final duyurusuyla gündemde. Yarışmanın özellikle iki hafta sonra ekranlara veda edeceği belirtildi.

Yarışmacıların farklı tavırları ve hareketleriyle sürekli gündeme gelen İŞTE BENİM STİLİM 4 sezon sonra ekranlara veda ediyor. Yapılan açıklamalarda 2 haftalık bir sürecin kaldığı ve iki hafta sonra programın ekranlara veda edeceği belirtildi. Özellikle jüriden Nur Yerlitaş’ın ayrılması, uzun zamandan beri konuşulmuş ve programın eskisi kadar popüler olmadığı dahi belirtilmişti. Yapılan açıklamalarda ise programın sona erecek olması sürpriz bir etki yarattı.

Farklı Yarışmacılar İlgi Çekmedi!

Özellikle bu sezon Bahar Candan gibi farklı isimler ile yoğun eleştiriler alan ve aynı zamanda bir takım kişiler tarafından da beğenilerek izlenen İşte Benim Stilim tartışmaların her zaman odağında olmuştu. Fakat bugün Mesut Yar tarafından yapılan açıklamalarda özellikle artık programın final ile tamamen ekranlardan kaldırılacağı ve bir daha yayınlanmayacağı duyuruldu. Bu açıklamalar ile birlikte yapılacak olan finalin sezon finali olmayacağı da öğrenilirken, bu program yerine TV8 ekranlarında ekrana hangi programın geleceği ve boşluğun nasıl doldurulacağı da merak edilmeye başlandı.

Bugüne kadar geçen sürede özellikle ilk sezonları ile oldukça dikkat çeken İşte Benim Stilim, moda konusunda izleyenleri ekran başına bağlıyordu. Programın bitecek olması aynı zamanda öğle kuşağında boşluğun nasıl dolacağı ve yayınlanacak yeni programlarının benzer şekilde izlenme oranlarına ulaşıp ulaşmayacağını da merak ettirmeye başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve final kararı alınan İşte Benim Stilim’in sürpriz bir şekilde ekranlara veda etmesi ve özel bir bölümün yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler