Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Birincisi Belli Oldu

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Birincisi Belli Oldu

Ekranların en sevilen programlarından birisi olan İşte Benim Stilim geçtiğimiz gün final bölümü ile ekranlara veda etti.

Özellikle final bölümünün yapılması sırasında yarışmayı kimin kazanacağı merak edilirken, yapılan oylamalarda ve jüri değerlendirmesi sonrasında yarışmanın birincisinin Simay Tokatlı olduğu belirtildi.

Simay İşte Benim Stilim Birincisi Oldu

Yarışmanın ilk gününden itibaren iyi bir performans sergileyen ve yarışmadaki diğer kişilere karşı daha başarılı bulunan Simay Tokatlı, bu sayede 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı. Yarışmanın yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren iyi bir performans sergileyen ve jürinin en beğendiği isimlerden birisi olmayı başaran Simay, geçtiğimiz akşam oldukça zorlu bir geceye çıktı.

Yayınlanan yeni bölümde Simay Tokatlı tercih ettiği kıyafetler ve oluşturduğu kombin ile jürinin en çok beğendiği isimlerden bir tanesi oldu. Yapılan açıklamalarda Simay’ın oldukça başarılı olduğu tekrar tekrar vurgulanırken, bu oylama Simay’ı yarışmada birinci yapmak için yeterli oldu. Birinci olduğunu öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamayan Simay Tokatlı, 100 bin TL’lik büyük ödülün yanı sıra pek çok farklı projede yer alma imkânına da şimdiden erişte.

Güzel giyinmesinin yanı sıra özellikle fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken yarışmacı, ödülü alarak tüm Türkiye’de de dikkat çekmeyi başardı. Yarışmacının yarışma bitmesine rağmen önümüzdeki günlerde farklı projelerde karşımıza çıkması bekleniyor.

Yarışma Devam Edecek Mi?

İşte Benim Stilim’de final bölümünün yapılması, aynı zamanda programın ekranlara veda ettiğinin de bir göstergesi. Önümüzdeki sezonlarda ekranlarda olup olmayacağı bilinmeyen İşte Benim Stilim’in bu sezon için ekranlardaki macerası sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler