Ana SayfaÜnlülerİşte Aleyna Tilki'nin çocukluk fotoğrafı

İlgili Postlar

İşte Aleyna Tilki’nin çocukluk fotoğrafı

Cevapsız Çınlama şarkısı ile ünlenen genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden çocukluk fotoğrafını paylaştı. 17. doğum gününü kutlayan Tilki, paylaşımında “Bakışlarımdaki ifadem dahi değişmemiş.” ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizde…

Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı Cevapsız Çınlama isimli şarkısı ile bir anda tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen, şarkısı milyonlarca defa izlenen popüler şarkıcı Aleyna Tilki, 17. yaş gününü kutladı.

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden çok küçük bir çocukken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Hayranlarının tanımakta güçlük çektiği fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımına “Yarından sonra 28.03.2000 17 yaşımda olacağım. Görüldüğü üzere bebeklikten bu yana bakışlarımdaki ifadem dahi değişmemiş…” notunu ekledi. Aleyna Tilki’nin çocukluk fotoğrafı kısa sürece çok sayıda beğeni aldı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bir dönem 18 yaşından küçük olduğu halde alkollü mekanlarda sahne alması ile gündemdeydi. Tilki ve ailesi, o dönemlerde çok eleştirilmiş ve sıkıntılı günler yaşamıştı. Bugünlerde 17 yaşına giren genç şarkıcının yasağının kalkmasına sadece bir yıl kaldı. Aleyna Tilki, artık 17 yaşında.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler