Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Nefesler Tutuluyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Nefesler Tutuluyor!

Star TV’de yayınlanmaya başlanan İstanbullu Gelin heyecan dolu bölümleriyle ilgiyle takip ediliyor.

Star TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yükselen bir izlenme oranına sahip olan İstanbullu Gelin, bu Cuma günü 10. bölümüyle yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde dizinin yeni bölüm fragmanı paylaşılırken, hikayelerin oldukça derinleştiği ve dizideki karakterler arasındaki ilişkilerin oldukça zorlu bir sürece girdiği görülüyor.

İstanbullu Gelin’de Neler Olacak?

Özellikle Faruk’un ilk aşkı Begum’ün yeniden Bursa’ya gelmesi ve Faruk’un karşısına çıkmıası, Süreyya Faruk ve Begüm üçgeninde çok ciddi tartışmaların yapılmasına neden olacak. Paylaşılan son bölüm fragmanında Faruk’un özellikle yıllar sonrasına karşısına çıkan ilk aşkına karşılık oldukça sinirli olduğu görülürken, bu anlara tanık olacak Süreyya’nın nasıl tepki vereceği de oldukça merak ediliyor.

Öyle kes Süreyya, Faruk’un ilk Aşkı olduğundan habersiz bir şekilde Begüm ve çocuğu ile yakından ilgilenmiş ve çocuğuna özel dersler vermeye dahi başlamıştı. Bu bakımdan Süreyya’nın böyle bir durumu öğrendikten sonra Begüm’e karşı tepki göstermesi ve 2 isim arasında ciddi tartışmaların yapılması bekleniyor.

Yeni bölüm fragmanında kardeşler arasındaki kavgalar da oldukça dikkat çekici. Faruk kardeşlerine sürekli bakmak ve onların sorunlarıyla ilgilenmekten dolayı yorgunken, kardeşlerinin kendisine karşı gelmeye başlaması da giderek ilişkileri çok daha zorlu bir hale getiriyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında yine bu anlar ile ilgili detaylar paylaşılmış durumda. Cuma akşamı ekranlara gelecek olan İstanbullu Gelin bu özel anları ile en çok izlenen yapımlardan birisi olmayı başarabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler