Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Flaş Karar!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Flaş Karar!

Star TV’de yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Özellikle geçtiğimiz haftalarda yeni bölümü ile ekranlara gelen ve oldukça dikkat çeken İstanbullu Gelin dizisinde senaristin değiştirildiği belirtildi.

Son dönemlerde senaristlerin uzun diziler nedeniyle sektöre karşı tepkili olması, bu konuda farklı tartışmalar başlatırken İstanbullu Gelin dizisinde yaşanan senarist değişikliği de bu konu ile ilgili olarak algılandı.

İstanbullu Gelin Senaristi Neden Değişti?

İstanbullu Gelin için yapılan resmi açıklamalarda senarist değişikliği ile ilgili detaylar paylaşılmadı ve sadece bundan sonraki süreç içerisinde dizinin Deniz Akçay ve ekibi tarafından yazılacağı belirtildi.

6. bölüme kadar İstanbullu Gelin dizisinin senaristliğini Ali Aydın ve ekibi yürüttü. Fakat alınan karar sonrasında 7. Bölümden itibaren Deniz Akçay ve ekibi dizinin senaristi olarak görev alacak. Deniz Akçay ve ekibi özellikle daha önce Türkiye’de oldukça dikkat çeken Bana Sevmeyi Anlat adlı dizide ve Sonsuz Aşk adlı sinema filminde yer almıştı. Senaristlerin kurguları ve hikayeye kattıkları detaylar oldukça beğenilirken bu değişikliğin İstanbullu Gelin için nasıl bir fark yaratacağı da merak edilmeye başlandı.

7. Bölüm İtibari İle Kurgu Değişecek 

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin özellikle 14 Nisan günü yayınlanacak bölümünde yeni senaristin hikâyeleriyle ekranlarda olacak. Bu hafta 5. bölümü yayınlanan dizinin 7 Nisan Cuma akşamı 6. bölümü yayınlanacak. Ali Aydın ve ekibi tarafından yazılan tüm bölümler de böylece ekrana getirilmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler