Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisi İlk Bölümüyle Yayınlandı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisi İlk Bölümüyle Yayınlandı

İstanbullu Gelin dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yaşanmış bir hikayeden ekranlara uyarlanan dizi ilk bölümüyle oldukça dikkat çekti.

İstanbullu Gelin Dizisi Beğenildi

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanları ile birlikte konuşulmaya başlanan İstanbullu Gelin dizisi ilk bölümüyle de ekranların en çok sevilen dizilerinden birisi olacağını gösterdi.

İstanbullu Gelin Dizisi Konusu Ne?

Süreyya adındaki genç bir Kızın başından geçenlerin anlatıldığı dizide aşk hayatının zorlukları ve zengin ile fakir arasındaki dengeler işleniyor. Annesini ve babasını çok geç yaşta kaybeden ve tek başına hayat mücadelesini sürdürmek zorunda kalan Süreyya, konservatuar mezunu olduktan sonra hayatını bu alanda kazanarak geçirmektedir. Ünlü bir mekanda keman çalan ve vokal yapan Süreyya, kısa süre içerisinde güzelliğiyle de dikkat çekmeye başladı.

Neler Yaşanacak?

Süreyya, Faruk ile tanıştıktan sonra aşkın büyüsüne kapılırken Faruk ve Süreyya ailelerine bu durumu kabullendirmek de oldukça zorlanacak. Bursa’nın en tanınan ailelerinden birisi olan Boran ailesi, oğullarının Süreyya ile ilişkisini onaylamaz. İstanbullu Gelin olarak tanımlanan Süreyya’nın bu aşkta şansı oldukça zor olduğu gibi karşısına aile engeli çıkacak ve mutluluğuna gölge düşecek. Boran ailesinin Süreyya’yı kabul etmeyecek olması, Faruk ve Süreyya arasında da farklı sorunların yaşanmasına yol açacak.

Bu şekilde başlayan hikâye önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde ekranlara gelecek. ilk bölümü itibariyle oldukça sevilen dizi her hafta Cuma akşamları ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler