Ana SayfaDizilerİstanbullu gelin 16. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

İstanbullu gelin 16. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı!

Dün akşam 15 bölümü ile Star TV’de ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölüm sonrasında en dikkat çeken ayrıntı 16. bölüm sezon final fragmanının yayınlanması oldu.

İstanbullu Gelin’de Neler Yaşanıyor?

Star TV’nin sevilen dizilerinden bir tanesi olan İstanbullu Gelin oldukça kritik bir süreçte. Dizide hikayenin oldukça gelişmesi ve kritik bir noktaya gelmesi izleyenlerin oldukça heyecanlı bir şekilde diziyi takip etmesini sağlarken, dün akşam dizinin 15 bölümü ekranlara getirildi.

Özellikle yayınlanan yeni bölümde Esma’nın geçmişi ile yüzleşmesi ve Adem ile karşı karşıya gelmesi dikkat çeken detaylardan birisiydi. Evlatlarına daha fazla kol kanat germek zorunda kalan ve bir yandan da geçmişiyle zorlu bir yüzleşme içerisine giren Esma, bu konuda oldukça zorlandı. Yaşanan olaylar sonrasında özellikle Adem’in gözaltına alınması ise Fikret ile Faruk’u yeniden karşı karşıya getirdi.

Faruk, Fikret’in karşısına çıkarak hesap sormasını kaldıramazken iki isim arasında yeniden bir tartışma yaşandı ve kılıçlar çekildi. Dün akşam yayınlanan bölümde dikkat çeken diğer bir detay ise Faruk’un gerçekleri anlatma noktasında tereddüt yaşamasıydı. Özellikle Süreyya’nın zorlu bir doğum yaşayacak olması nedeniyle tedirginlik yaşayan Faruk, gerçekleri anlatmayı sürekli erteler. Fakat Emir ve eski sevgilisi ile giderek daha da yakınlaşan Süreyya’nın bu durumu nasıl kabul edeceğini bilemeyen Faruk, içinden çıkılmaz bir hale girmeye başladı

İstanbullu Gelin 16. Bölüm Sezon Finali Fragmanı

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında özellikle İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali fragmanı ekranlara getirildi. Önümüzdeki hafta Cuma günü final bölümü ile birlikte ekranlara ara verecek olan İstanbullu Gelin, oldukça kritik bir sahnede izleyenlere veda edecek. Bu bakımdan final sonrasında dizinin oldukça dikkat çekmesi ve konuşulması bekleniyor.

Fragman başlangıcında özellikle Faruk’un Süreyya’ya her şeyi anlatmaya karar verdiği ve bu konuda artık bir şey gizlemek istemediği görülüyor. Özellikle annesi Esma ile bu konuda görüşme yapan Faruk, tüm detayları anlattığı sırada Süreyya’nın teyzesi kendileri duyar. Bu durum işleri giderek zorlaştırır. Yeni bölüm fragmanı sonunda ise oldukça mutsuz olduğu görülen Süreyya’nın acı gerçeği öğrendiği düşünülür. İstanbullu Gelin 16 bölüm sezon finali fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=FMWFmtxWB8U

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler