Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"İstanbul Kırmızısı" filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı!

İlgili Postlar

“İstanbul Kırmızısı” filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı!

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in başrollerinde Halit Ergenç, Nejat İşler, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür gibi birbirinden başarılı oyuncular ile çektiği İstanbul Kırmızısı filmi hayal kırıklığı yaşadı. Film, gişede beklenilen rakamları göremeyerek hayal kırıklığı yaşattı. Detaylar haberimizde…

Yönetmen Ferzan Özpetek’in galasında büyük yankı uyandıran İstanbul Kırmızısı filmi şok yaşadı. Başrollerinde Halit Ergenç, Nejat İşler, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı iddialı film, gişede beklenen sonucu yakalayamayarak şoke etti.

Film, ilk üç gün sadece 160 bin 630 kişi tarafından izlendi. Gala gecesinde büyük yankı uyandıran İstanbul Kırmızısı filminin, özellikle de birbirinden başarılı oyuncuların rol almasına rağmen gişe rakamlarının bu kadar düşük olması herkesi şoke etti.

İstanbul Kırmızısı filmi, sinema severlerden de eleştiri aldı. Filmi izlemeye giden izleyiciler, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda filmin hikayesinin anlatımını beğenmediklerini ifade edip film sırasında sıkıldıklarını söylediler.

Gala gecesi ile gişeden büyük rakamlar alacağı beklentisine girilen ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in İstanbul Kırmızısı filmi, maalesef beklenilen sonucu elde edemedi. Yönetmen ve oyuncular büyük şok yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler