Ana SayfaÜnlülerİsmail YK Sessizliğini Bozdu

İlgili Postlar

İsmail YK Sessizliğini Bozdu

Uzun zamandan beri magazin gündeminde çok fazla görülmeyen İsmail YK uzun süren sessizliğini bozdu.

İsmail YK tarafından yapılan açıklamalarda özellikle özel yaşam ile ilgili detaylar paylaşılırken İsmail YK evlenmeyi hiç düşünmüyorum dedi.

Özellikle sosyal medya üzerinden de interaktif bir şekilde yürütülen röportajda İsmail YK hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Şarkılarında her zaman yaşanmışlıkların olduğunu açık bir şekilde dile getiren İsmail YK, tepkisini farklı şekilde dile getirdiğini söyledi. İsmail YK özellikle kirpik takıyor iddialarına da açık yüreklilikle yanıt verdi.

İsmail YK Kirpik Takıyor Mu?

Kendisinin kirpik takacak bir adam olmadığını söyleyen İsmail YK, kirpiklerinin gerçek olduğunu ve Allah vergisi olduğunu söyledi. İsmail YK evlilik konusunda uzun zamandan beri gündemde yer alan iddialar ile ilgili de açıklamalar yaparken evlenmeyi düşünmediğini net bir şekilde belirtti. Özellikle İsmail YK tarafından yapılan bu açıklamalar uzun zamandan beri onu ekranlarda görmeyi özleyen hayranları tarafından yakından takip edildi.

Sahnede ve özellikle konser verdiği zamanlarda çok farklı bir kişiliğe büründüğünü söyleyen İsmail YK o anlarda kendini tanımadığını ve çok farklı bir kimliğe büründüğünü söyledi. İsmail YK bundan sonraki süreç içerisinde konserleri ile ilgili detaylar vermezken özellikle yaz aylarında oyuncunun turne yapması bekleniyor. Müzik ile ilgili hayallerini anlatan başarılı şarkıcı özellikle sahneye helikopter ile inmek gibi bir hayali olduğunu ve bunu da gerçekleştirileceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler