Ana SayfaDizilerİsimsizler Kaymakam Fatih'in Geçmişi Ortaya Çıkıyor 

İlgili Postlar

İsimsizler Kaymakam Fatih’in Geçmişi Ortaya Çıkıyor 

Geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan İsimsizler 4. bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyenlerin en çok sevdiği diziler listesine girmeyi başaran ve özel konusuyla oldukça dikkat çeken İsimsizler Kaymakam Fatih 4. bölümü ile yine izleyenleri ekran başına bağlayacak.

İsimsizler Kaymakam Fatih Geçmişinde Neler Yaşadı?

Özellikle yurt dışına ataması gerçekleşmiş olmasına rağmen Türkiye’de yaşanan terör olayları nedeniyle kendi isteğiyle Virankaya’ya gelen ve burada kurulan özel bir ekip ile teröre karşı mücadele vermeye başlayan Kaymakam Fatih Keskin’in başından geçenlerin anlatıldığı dizi, oldukça ilgi uyandırdı.

İsimsizler 4. bölümde özellikle Kaymakam Fatih Keskin’in geçmişinde yaşadıkları ekrana getirilecek. Özellikle önceki yıllarda Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı olarak çalışan bir asker olduğu öğrenilen Fatih Keskin’in, özellikle eski yıllarda girdiği operasyonlar yeni bölümle ekranlara getirilecek. Özellikle Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’ndaki yılların anlatıldığı dizide, özel olarak yapılan çekimler ve kurulan prodüksiyonlar oldukça dikkat çekiyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile isimsizler dizisinin 4. bölümünde nelerin yaşanacağı öğrenilirken bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm ile birlikte izleyenler yine heyecan dolu bir dizi izleyecek. Kaymakam Fatih’in geçmişi ile ilgili detaylar, bugüne kadar gündeme gelmezken dizinin yeni bölümü ile birlikte bu sır perdesi de aralanmış olacak.

Her hafta olduğu gibi İsimsizler bu pazartesi de yine saat 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile olacak. Dizide geçmişte yaşanan olayların yanı sıra terör olaylarına karşı mücadele ve yeni operasyonlar da sürecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler