Ana SayfaDizilerİsimsizler Final Bölümü İle Ekranlara Ara Verdi

İlgili Postlar

İsimsizler Final Bölümü İle Ekranlara Ara Verdi

Televizyon dizisi İsimsizler dün akşam sezon finali yaptı. İsimsizler final bölümü, bugüne kadar yayınlanan en iyi bölümlerden birisi olurken, izleyenler oldukça kritik soru işaretleri ile diziye ara vermek durumunda kaldı.

İsimsizler Final Bölümünde Neler Oldu?

İsimsizlerin sezon finali bölümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü canlandırıldı. Fatih ve ekibi paralel devlet yapısıyla olan mücadelesinden sağ çıkamadı. Paralelci Polis Müdürü Fuat yapılanma içinde nasıl iletişim sağlandığını gösterdi ve böylece iletişimin bylock üzerinden yapıldığı öğrenildi. Örgüt ve Paralelci Savcı Zeki Öztan bu sezon kazanan taraf oldu. Örgüt içinde yaşanılan olaylarda sezon finaline damga vurdu.

Berfin Gerçeği Öğrendi

Berfin ailesini katletme emri veren örgütün başının Gözcü olduğunu öğrendi. Hesaplaşmaya başlayan Berfin önce emri uygulayan örgüt üyesi Bozan’ı öldürdü. Afran, örgütü ele vermek için örgütün gizli belgelerini devlete teslim etmeye hazırlandı. Afran belgeleri alırken örgüt üyesi tarafından yakalandı. Fakat örgüt üyesini atlatmayı başaran Afran, onu öldürdü. Fakat bu çatışmada Afran kolundan yaralandı.

Afran karargaha endişeli bir şekilde döndü ve gözcü ile görüştü. Gözcü, Afran’ın saldırdığını anlıyor ve Afran’ı vurmak için odasına giriyor. Afran’a silahını doğrultuyor. O sırada Berfin de gözcüden intikam almak için odaya giriyor ve Afran ile Berfin, gözcüye silahını doğrultuyor. Gözcü, Berfin’e ailesini Afran’ın öldürdüğünü söylüyor, Afran’ı suçluyor. Afran da Berfin’e aileni gözcü öldürdü diyor. Gerilimi yükselen bir sahne yaşanıyor ve silahların patladığı bir an oluyor.

Gelecek sezonda farklı yüzlerle İsimsizler dizisi, paralel devlet yapılanmasını ve terörle mücadeleyi anlatmaya devam edecek.  Bu sezon, İsimsizler final bölümü ile ekranlara veda etmiş olsa da gelecek sezon yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam edecek olan İsimsizler, en çok izlenen dizilerden birisi olarak TV’deki yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler