Ana SayfaDizilerİsimsizler Dizisi 27 Mart’ta Ekranlara Geliyor!

İlgili Postlar

İsimsizler Dizisi 27 Mart’ta Ekranlara Geliyor!

İsimsizler dizisi için yayın tarihi belli olurken dizi 27 Mart Pazartesi günü itibariyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Büyük bir proje olarak tanıtılan ve uzun zamandan beri Türkiye’nin gündeminde yer alan İsimsizler dizisi için yayınlanan ilk fragman oldukça dikkat çekerken dizi hakkında yeni gelişmeler de yaşanıyor.

İsimsizler Dizisi Sürpriz Transferiyle Geliyor!

Yapılan açıklamalarda Algı Eke diziye dâhil oldu. Televizyonun sevilen isimlerinden olan Algı Eke İsimsizler dizisinde Doktor Elif Toprak karakterini canlandıracak. Doktoru ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Algı Eke uzun bir aranın ardından yeniden televizyon dizisinde yer almanın mutluluğunu hayranlarına yaşatacak. Bugün paylaşılan yeni gelişmelerden bir 27 Mart Pazartesi günü itibariyle yayınlanacak olan dizinin Algı Eke ile güçlendirildiği ifade edildi. Bu bakımdan yeni bölümleri itibariyle genç ve başarılı oyuncu da dizide rol alacak.

İdealist genç bir doktorun canlandıracak olan Algı Eke Güneydoğu bölgesinde çıkan tayininin severek kabul ederken başına geleceklere de hazırlıklı olarak ekranlara yansıtılacak. Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan İsimsizler dizisinin ilk akşam itibariyle yüksek reyting oranlarına ulaşması bekleniyor. Sadece ilk bölümün 22 günde tamamlandığı dizi özel efektler, patlama gibi farklı olaylar aksiyon danışmanları ve aksiyon yönetmenleri ile birlikte çok özel bir çalışmanın ürünü olarak ekrana getirilecek. Yapılan açıklamalara göre dizinin çekimlerine Jandarma Genel Komutanlığı’ndan özel personeller de katılmış durumda. Aynı zamanda Türkiye’de üretimi gerçekleştirilen farklı askeri araçlarda yeni dizi boyunca ön plana çıkarılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler