Ana SayfaDizilerİsimsizler 1.Bölümüyle Bu Akşam Ekranlarda!

İlgili Postlar

İsimsizler 1.Bölümüyle Bu Akşam Ekranlarda!

Barakuda Film & Es Film tarafından yapımcılığını üstleneceği yeni dizi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. İsimsizler adıyla uzun zamandan beri gündemde yer alan ve oldukça merak edilen dizisi için bu akşam tüm soru işaretleri yanıtlarını bulacak.

Bugüne kadar yapılan açıklamalarda Türk televizyonlarının en büyük Prodüksiyon ve bütçeli dizilerinden bir tanesinin ekrana geleceği ifade edilirken bu açıklamalar ile birlikte dizi hakkında beklentiler çok daha arttırılmıştı. Geçtiğimiz hafta farklı fragmanları ile tanıtıldığı İsimsizler dizisi bu akşam 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile yer alacak.

İsimsizler Oyuncuları Kim?

Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugil ve Hale Calap imzasının bulunduğu senaryo Türkiye’de oldukça farklı konuların ekranlara gelmesini sağlayacak. Dizinin prodüksiyonu kadar oyuncuları da oldukça dikkat çekici. Açıklamalarda oyuncu kadrosunda oldukça güçlü isimlerin olduğu ifade edilirken Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici, Sera Kutlubey ve Algı Eke gibi isimler dizinin başrollerinde oynuyor.

Kanal D’nin en önemli dizi projelerinden birisi olacak İsimsizler’de özellikle birinci bölümde yaşanacaklar merak ediliyor. Terörle mücadele etmek adına Virankaya bölgesinde oluşturulan 7 kişilik ekibin başından geçenlerin anlatılacağı dizide teröre karşı amansız bir mücadele verilecek. Terör olaylarının oldukça yoğun bir şekilde yaşandığı Türkiye’de bu tip olayların ekrana gelmesi ise dizinin dikkat çekeceğini düşündürüyor.

Dizide Kim Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler