Ana SayfaÜnlülerIrmak Örnek: Tuba Büyüküstün'ü Örnek Alıyorum

İlgili Postlar

Irmak Örnek: Tuba Büyüküstün’ü Örnek Alıyorum

Cesur ve Güzel’in önemli oyuncularından birisi olan Irmak Örnek özel bir röportaj verdi. Özellikle hayatı, kişisel tercihleri ve dizi projeleri ile ilgili açıklamaları yapan Irmak Örnek merak edilen tüm sorulara açıklık getirdi.

Irmak Örnek Oyunculuğa Nasıl Başladı?

Şehir Tiyatroları’nda oyunculuk kariyerine başlayan ve kısa süre içerisinde oyunculuk sektöründe yükselmeyi başaran Irmak Örnek, şu anda Türkiye’nin en dikkat çeken oyuncularından birisi olarak gösteriliyor. Özellikle Cesur ve Güzel ile ekranlara veda eden oyuncunun ÖNÜMÜZDEKİ sezonlarda farklı dizi projelerinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ailesini İkna Etmekte Zorlandı

Özellikle konservatuar okumak ve tiyatro sanatçısı olmak için ailesini ikna etmekte zorlandığını belirten Irmak Örnek ailesinin onaylamaması nedeniyle konservatuar okuyamamış. Fakat daha sonrasında Şehir Tiyatroları’nda Zengin Mutfağı oyununun seçmelerine katılan oyuncu, burada kendisini çok iyi bir şekilde göstererek oyunda yer almayı başarmış ve böylece oyunculuk kariyeri O gün itibariyle başlamış.

Bu anları gülerek anlatan oyuncu, özellikle sahnede yer almaya başladıktan sonra çok daha mutlu olduğunu ve sahne hayatının kendisine çok daha uygun olduğunu söyledi. Özellikle içinde bulunduğu projede senaristlerin, yönetmenlerin kendisine çok destek olduğunu ve çok iyi bir çalışma ortamı sunduğunu söyleyen Irmak Örnek, böylece çok iyi bir Şirin karakterini sergileyebildiğini ifade etti.

“Ay Yapım Heyecanlandırdı”

Ay Yapım gibi çok önemli bir prodüksiyonda ilk defa yer alacak olan Irmak Örnek, özellikle proje için teklif geldikten sonra büyük bir heyecan yaşadığını söyledi. Dizi oyuncuları ile ilgili de değerlendirme yapan oyuncu, özellikle Tuba Büyüküstün’ün çok farklı bir karakterde olduğunu ve onu örnek alabileceğini belirtti.

Sektörde kalıcı olabilmek adına Tuğba Büyüküstün’ü örnek aldığını söyleyen Irmak Örnek, çekimler sırasında Tuğba Büyüküstün’ün kendisine çok büyük yardımlar ettiğini ve böylece çekimleri daha da kolay hale getirdiğini söyledi.

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamalar ile yeni projeler hakkında istekli olduğunu net bir şekilde gösterirken, önümüzdeki dönemlerde hangi projelerde yer alacağını açıklamadı. Şu anda pek çok farklı oyuncu için yapım şirketleri tarafından teklifler götürülürken, Irmak Örnek’in önümüzdeki dönemlerde farklı bir dizi projesinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler