Ana SayfaÜnlülerIrina Shayk Hamile

İlgili Postlar

Irina Shayk Hamile

Irina Shayk Hamile . Geçtiğimiz Aralık ayında Pariste yapılan Victoria’s Secret 2017 defilesin de en çok dikkat çeken isim İrina Shayk  olmuştu. Victoria’s Secret şovunda karın bölgesini kapatan iç çamaşırlar giyen ve uzun süreli sevgilisi Bradley Cooper’dan hamile olduğu konuşulan ünlü model Irina Shayk’ın hamile olduğu sonunda ortaya çıktı.

PLAJDA YAKALANDI

Rus model defileden sonra hamilelik iddialarına bir cevap vermemişti hatta  tercih ettiği kıyafetlerle belirginleşen karnını saklamayı başarmıştı başarmış ve  iddiaların doğrulanmasını engellemişti.Ne kadar kaçsada  30 yaşındaki süpermodelin, sevgilisi Bradley Cooper ile California’daki Venice Plajı’ndaki son görüntüleri tartışmaları bitirdi.Baştan aşağıya  siyahlar giyinen Shayk’ın karnının iyice belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı.

irina shayk hamile

Sevgilisi Bradley Cooper ile Kaliforniya’daki Venice Plajı’nda görüntülenen Shayk’ın hamile görüntüsü tartışmalara son noktayı koydu. Sürekli karnını gizleyen Shayk, bu sefer rahat davrandı.irina shayk hamileirina shayk hamile

İLK KEZ VİCTORİA’S SECRET DEFİLESİNDE FARK EDİLDİ

Dünyanın en çok ilgi çeken şovlarından biri olan Victoria’s Secret 2017 defilesi kadar defilede yürüyen melek Irina Shayk’ın hamile olduğu ididası da gündeme bomba gibi düşmüştü. İlk kez podyuma çıkan 30 yaşındaki Rus modelin giydiği çamaşırlarda göbeğini kapatması dikkat çekti. Shayk’ın giydiği iç çamaşır modelleri farklı olsa da püsküllerle ve ceketle karnını kapatması ise bu iddiaları güçlendirmişti. Model Irina Shayk’ın hamileliği iddiası henüz modelin ağzından doğrulanmasa da modelin görüntüleri pek de soru işaretine yer bırakmıyordu .

irina shayk hamile

BEBEKLERİ İÇİN İSİM DÜŞÜNÜYORLAR

Podyumların en popüler modellerinden, Victoria’s Secret meleği Irina Shayk’ın yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Hollywood’un ünlü oyuncularından Bradley Cooper ile nişanlandığı da  konuşuluyor . Shayk’ın rahat elbisesi ve elindeki çanta ile karnını saklaması gözlerden kaçmazken elmas ve zümrütten oluşan nişan yüzüğü de dikkatleri çekti. E! News haberin aktardığı bilgilere göre; Bradley Cooper ve Irina Shayk bebekleri için isim düşünüyorlar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler