Ana SayfaKimdirİrem Sak Kimdir?

İlgili Postlar

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak Kimdir? Genç ve güzel oyuncu İrem Sak Kaç Yaşında? İrem Sak Aslen Nereli? İrem Sak Hangi Burç? İrem Sak biyografisi ve hakkınızda bilinmesi gerekenler haberimizde…

Yalan Dünya ile ünlenen İrem Sak Kimdir? En son içkili halde sokak ortasında bağırmasıyla magazin gündeminde ses getiren  İrem Sak hakkında bilinmeyenleri Hangi dizilerde yer aldı hepsi  İrem Sak kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

İrem Sak Sivas da dünyaya gelen  İrem Sak aslen çerkez kökenlidir.

Güzel oyuncu İrem Sak şuan 32  yaşında ve  kova burcudur.

İrem Sak kimdir?

1986 yılında Sivas’ta doğan İrem Sak, çocukluk yıllarını burada geçirdi. Üniversite dönemi itibariyle İstanbul’a gelen İrem Sak için 2006 yılı dönüm noktalarından birisi oldu.

İlk olarak İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü okuyan oyuncu, edebiyat bölümü okusa da bu alanda kariyer planlamadı. Lise yıllarında tiyatroya karşı özel bir ilgi duyan oyuncu, daha çok bu alanda yer aldı.

İrem Sak oyunculuğa nasıl başladı?

2008 yılında ilk defa sahneye çıkan oyuncu, Beşiktaş Kültür Merkezi sahnesinde oynanan Sizinkiler adlı oyun ile birlikte ilk defa izleyiciyle buluştu. İlk tiyatro oyununda iyi bir performans sergileyen İrem Sak, bu sayede farklı projelerde yer alabileceğinin de sinyallerini verdi.

Başlangıç aşamasında farklı ajansların dikkatini çeken oyuncu, farklı reklam projelerinde de yer aldı. 2008 yılı içerisinde ilk olarak televizyonlarda reklamlarla yer almaya başlayan İrem Sak¸ pizza, banka ve özel sigorta firmalarının reklamlarında yer aldı. Daha sonrasında ise ilk büyük projesi olan 5’er Beşer programına dahil olarak burada Sinem karakteriyle izleyici tarafından tanındı.

Alkolü Fazla Kaçıran İrem Sak Fena Dağıttı!

Bu programda tanındıktan sonra daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başaran İrem Sak¸ 2012 yılına gelindiğinde Türkiye’de çok sevilen dizide yer almayı başardı. Gürse Birsel’in en çok sevilen dizi projelerinden birisi olan Yalan Dünya’da yer alan oyuncu, dizide canlandırdığı Tülay karakteriyle kısa süre içerisinde dikkat çekti ve böylece ekranların sevilen oyuncularından birisi oldu.

İrem Sak Dizileri ve Filmleri

  • Şen Yuva (2010) Şehrazat
  • Yalan Dünya (2012) Tülay
  • Dedemin Fişi (2016) Kader
  • “Dönerse Senindir”(2016)

İrem Sak TV Programları

  • 5’er Beşer (2011) Sinem
  • İnsanlar Alemi (2012) Sinem
  • Güldür Güldür (2015) Sinem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler