Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin doktoru açıklama yaptı. Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

İrem Derici’nin doktoru açıklama yaptı. Sağlık durumu nasıl?

Yoğun bakımda tedavisi süren İrem Derici’nin doktoru Prof. Dr. Reha Baran, ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Baran, “geldiği güne göre daha iyi.” diyerek endişeleri biraz olsun dindirdi. Detaylar haberimizde…

İrem Derici yoğun bakımda

Gittikçe kilo veren ve sık sık sağlık sorunları ile gündeme gelen İrem Derici, dün hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında sevindirici bilgi, doktorundan geldi.

İrem Derici’n in sağlık durumunu doktoru açıkladı!

İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, “2 gün önce hastanemize geldi, yoğun bakımda takip ediyoruz, bilinci açık sohbet edip gazete okuyabiliyor. Kendisi bundan bir hafta önce şikâyetler üzerine tedavi altına alındı. Makine desteği falan yok, durumu şu anda iyi görünüyor. Böbreklerinde sorun yok normal çalışıyor. Bazı değerleri tam istediğimiz şekilde oturmadı ondan kontrol altında tutuyoruz ama bunu günler içinde azalacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha güzel haberler vereceğiz. Ara sıra ateşi çıkıyor ama durumu iyi.” diye konuştu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda verdiği kilolar ve yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme geliyordu. Her geçen gün daha fazla kilo vermeye devam eden Derici, sevenlerini korkutmaya başlamıştı. Son olarak hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi edilmeye başlayan ünlü şarkıcının sağlık durumu iyiye gidiyor.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler