Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den eğlenceli paylaşım

İlgili Postlar

İrem Derici’den eğlenceli paylaşım

Sevgilisi Lider Şahin ile çıktığı tatilin ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan İrem Derici, “neşem yerinde” mesajı verdi. Derici, arkadaşı ile birlikte üzerinde gülen yüz bulunan balonları şişirirken çekilen eğlenceli anlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen güçlü sesi ile dikkat çeken ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya paylaşımı ile oldukça keyifli olduğunun mesajını verdi.

Derici, arkadaşı Cengiz Öztürk Ateş ile birlikte üzerinde gülen yüz bulunan balonları şişirirken çekilen kısa videoyu sosyal medya üzerinden arkadaşı Öztürk’ü de etiketleyerek takipçileri ile paylaştı. Sevgilisi Lider Şahin ile çıktığı tatilin ardından yaptığı bu paylaşımla “neşem yerinde” mesajı verdi.

İrem Derici, son olarak yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti. Derici, okul formasını anımsatan bir kıyafet ile çekildiği fotoğrafını “Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.” notu ile paylaşmıştı. Ünlü şarkıcının bu yorumu, eski eşine gönderme mi yaptığı şeklinde yorumlanarak kafa karıştırmıştı.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler