Ana SayfaDedikoduİrem Derici yaptığı yorumla eski eşine gönderme mi yaptı? "Geri dönmek isteyebilirsin"

İlgili Postlar

İrem Derici yaptığı yorumla eski eşine gönderme mi yaptı? “Geri dönmek isteyebilirsin”

Geçtiğimiz aylarda Rıza Esendemir ile olan evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı İrem Derici yaptığı yorumla sosyal medyada kafaları karıştırdı. Derici’nin, fotoğrafının altına “Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.” notunu yazması, “Eski eşine gönderme mi yaptı?” sorularını gündeme getirdi. Detaylar haberimizde…

Kafa karıştırdı…

Ünlü radyocu Rıza Esendemir ile büyük bir aşkla evlenen, ancak aradığı mutluluğu yakalayamayarak geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran güçlü sesi ile sahnelerin tozunu attıran şarkıcı İrem Derici kafa karıştırdı.

Geri dönmek isteyebilirsin…

Okul formasına benzetilen bir kıyafetle poz veren ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafın altına “Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.” notunu yazdı. Derici’nin bu notu akıllara “Eski eşine gönderme mi yaptı?” sorusunu getirdi.

“Lider Şahin kıskanmasın”

Takipçileri, İrem Derici’nin yorumunun altına “Bu sözün eski eşine mi? Sevgilin Lider Şahin kıskanmasın.” yorumlarını yaptılar.

İrem Derici, uzun süredir usta sanatçı Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşıyor. Mutluluğunu her fırsatta dile getiriyor.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler