Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Lizbon’da!

İlgili Postlar

İrem Derici Lizbon’da!

Lider Şahin ile uzun zamandan beri bir birliktelik sürdüren İrem Derici, sevgilisi ile Lizbon’a gitti.

Lizbon’da sevgilisiyle baş başa vakit geçirmek isteyen ünlü şarkıcı buradan paylaştığı fotoğraflar ile gündemden ayrı kalamadı. Paylaştığı fotoğraflarda oldukça ilginç anları kareleyen İrem Derici, paylaşımlarıyla takipçilerine de oldukça eğlendirdi.

30. Yaşını Kutladı

Geçtiğimiz günlerde 30. yaş gününü kutlayan ve sevdikleriyle bir araya gelen İrem Derici, özellikle doğum günü ile birlikte gündeme gelmişti. Doğum günün ardından sevgilisiyle küçük bir kaçamak yapmayı tercih eden İrem Derici, Lizbon’u tercih etti. Özellikle Lizbon’da Portekizli şair ve ressamların sokaklarda bulunan heykellerine takılan İrem Derici, oldukça eğlenceli kareler çekti.

Çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan İrem Derici, fotoğraflar ile ilgili ilginç sözler eklemeyi de unutmadı. İrem Derici sevgilisinin de dahil olduğu kareleri çekinmeden paylaşırken bu paylaşımlar kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti ve ilgi odağı oldu.

Son dönemlerin en popüler sanatçılarından bir tanesi olan İrem Derici’nin sosyal medyadaki etkinliği de oldukça fazla olurken tüm bu anlar İrem Derici’nin Lizbon’da olsa dahi gündemde yer almasını sağladı. Özellikle sevgilisinin ailesi nedeniyle oldukça zorlu bir süreçten geçen fakat tüm bunlara rağmen başarılı bir şekilde ilişkisini devam ettirme gayreti gösteren İrem Derici, ailesi ile arasındaki sorunları da çözmeyi başardı. Şarkıcı kariyerinin en parlak dönemini yaşarken aynı zamanda ilişkisini de sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler