Ana SayfaKimdirİrem Derici kimdir?

İlgili Postlar

İrem Derici kimdir?

Argo konuşmalarından ötürü eleştirilen ünlü şarkıcı İrem Derici kimdir? İrem Derici nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, müzik hayatına nasıl ve ne zaman adım attı, çalışmaları nelerdir? Detaylar İrem Derici kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

İrem Derici nerede doğdu? İrem Derici aslen nereli?

Ünlü Şarkıcı İrem Derici İstanbul da dünyaya geldi. İrem Derici aslen İstanbulludur.

İstanbullu Ünlüler

İrem Derici şuan kaç yayında? İrem Derici hangi burç?

Şarkıcı şuan  31 yaşında ve koç burcudur.

İrem Derici kimdir?

Ünlü Şarkıcı İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü reklamcı Hulusi Derici’nin kızıdır. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye ve henüz 4 yaşındayken org çalmaya başlamıştır. İrem Derici beş yaşındayken anne ve babası boşandılar.

İlkokulda okurken, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde eğitim almaya başladı. Lise bitene kadar bu eğitimine devam etti. Işık Lisesinden mezun oldu. 16 yaşından itibaren Beyoğlu’nda kulüplerde ‘Monopop’ adlı gurubu ile sahne almaya başladı. Üniversiteden mezun olmasının ardından 8 ay kadar babasının reklam ajansında çalıştı.

2011 yılında Acun Ilıcalının sunumu ile ekranlara gelen Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasına katıldı. Bu yarışmada yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Ancak, yarı finalde elenerek yarışmadan ayrıldı. O Ses Türkiye yarışması ile ünlenen ve kendini tüm Türkiye’ye tanıtmayı başaran İrem Derici, Melih Kibar’ın hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın” ile müzik dünyasına adım attı.

Müzik dünyasına hızlı girişinin ardından büyük ilgi gören Derici, beklediği başarıya ulaştı. İrem Derici, 2013 Mayısında “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” isimli single çalışması ile saha da yükseldi ve bu şarkı ile milyonları etkilemeyi başardı.

Sözü ve müziği Sezen Aksu ‘ya ait şarkının klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenerek bir rekora imza attı. Başarısını her geçen gün katlayarak ilerleyen başarılı şarkıcı İrem Derici birçok albüm çıkardı ve milyonlarca hayrana sahip oldu.

Ünlü Şarkıcı İrem Derici, 13 Eylül 2014’de radyocu ve aranjör Rıza Esendemir ile dünya evine girdi. Evliliğinin üzerinde kısa süre sonra kara bulutlar dolaşmaya başlayan Derici, mutlu olamadı ve 21 Mart 2016’da boşandı.

İrem Derici’den “Yanlış Alarm” Klibi

İrem Derici’nin albümleri

  • 2012 – Bensiz Yapamazsın (Single)
  • 2013 – Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
  • 2013 – İki (Maxi Single)
  • 2014 – Neredesin Sen (Single)
  • 2014 – Kalbimin Tek Sahibine (Single)
  • 2014 – Üç (Maxi Single)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler