Ana SayfaDedikoduİrem Derici, kendini gerçek bir kadın gibi hissetmeye başladı!

İlgili Postlar

İrem Derici, kendini gerçek bir kadın gibi hissetmeye başladı!

Bir süre önce göğüslerine silikon taktıran ünlü şarkıcı İrem Derici, operasyondan sonraki hislerini açıkladı. Ünlü şarkıcı, “Silikon yaptırdıktan sonra kendimi yüzde 99.9 kadın gibi hissediyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda silikon taktırması ile gündemde olan sevilen şarkıcı İrem Derici, bir dergiye verdiği röportajda silikon taktırdıktan sonra kendini tam bir kadın gibi hissetmeye başladığını açıkladı.

Silikonları taktırdıktan sonra kendisini gerçek bir kadın gibi hissetmeye başladı

Göğüslerine silikon taktırdıktan sonra kadın gibi hissetmeye başladığını ifade eden İrem Derici, “Son geçirdiğim operasyon sonrasında şu an hissedilen kadınlık oranı…. Hmmm bakıyoruz: yüzde 99.9” dedi.

Kendimi aynada kilolu görmeye tahammül edemiyordum

Verdiği kilolarla da sık sık gündeme gelen Derici, “Niye bu kadar kilo verdin?” sorusuna “Kendimi aynada öyle görmeye tahammül edemiyordum. İstediğimi giyemiyordum.yüzde 49 kadınlık hissediyordum. Bu kilo verme sürecinde yüzde 80’lere çıktı.” diye yanıt verdi. 32 bedene kadar düşen İrem Derici, Beyaz Show’da yöneltilen sorulara “Çok zayıflayınca, bazı kadınsı hatlarını kaybedince, böyle bir şeye ihtiyaç duyabiliyorsun!” diye yanıt vermişti.

Lider Şahin, İrem Derici’nin yaptığı yemekleri beğeniyormuş

Lider Şahin ile yaşadığı aşkla ilgili konuşan İrem Derici, evde yemek yapmaya pek fırsatı olmadığını, yaptığı zamanlarda da sevgilisinden tam not aldığını söyledi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ve usta sanatçı Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin aşkı, dolu dizgin devam ediyor.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler