Ana SayfaÜnlülerİrem Derici İtiraf Etti: Aleyna Tilki’yi Kıskanıyorum!

İlgili Postlar

İrem Derici İtiraf Etti: Aleyna Tilki’yi Kıskanıyorum!

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Bir Hülya Avşar Sohbeti her hafta farklı ünlülerin konuk olmasıyla oldukça dikkat çekiyor. Hülya Avşar tarafından sunulan ve oldukça samimi itirafların yapıldığı programının bu haftaki konuğu müzik dünyasının çok sevilen isimlerinden birisi olan İrem Derici oldu.

İrem Derici’den Samimi İtiraflar

Özellikle açık sözlülüğü ile yakından tanınan İrem Derici’nin böyle bir programa katılması ünlü şarkıcının daha farklı itiraflarda bulunmasını sağladı. Cuma günü yayınlanacak olan programın sadece fragmanında dahi İrem Derici’nin samimi itirafları dikkat çekti.

Nasıl Zayıfladı?

Özellikle son dönemlerde zayıflığı ve yaptırdığı estetik operasyonları ile dikkat çeken şarkıcı, programda bu konuda da açık bir şekilde yaşadığı süreci anlattı. 30 yaşından sonra kendisine aşık olduğunu ve daha fazla önem vermeye başladığını söyleyen başarılı sanatçı, sağlıksız yöntemlerle zayıfladığını da itiraf etti.

Özellikle ilaç kullanıp kullanmadığı konusunda büyük bir soru işareti bulunan şarkıcı, hiçbir zaman ilaç kullanmadığını ve kullanmayı da düşünmediğini söyledi. Son yıllarda daha popüler duruma gelen sanatçı 4 yıl boyunca çok fazla para kazandığını fakat para tutma alışkanlığı olmaması nedeniyle de tüm paralarını harcadığına belirtti.

Müzik dünyasının en sevilen isimlerinden birisi olan İrem Derici, Mustafa Ceceli ve Harun Kolçak ile yaptığı düetlerle de dikkat çekerek bu konuda başarılı işlere imza atmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Fragmanın en dikkat çeken bölümlerinden bir tanesi de Hülya Avşar’ın Aleyna Tilki hakkında sorduğu soru oldu.

İrem Derici Aleyna’yı kıskanıyorum diyerek samimi bir itirafta bulunurken özellikle tüm bu fragmanda yaşananlar yeni bölümün daha fazla merak uyandırmasını sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler