Ana SayfaÜnlülerIraklı Güzel Viyan Amir Nuri'nin Tacı Alındı

İlgili Postlar

Iraklı Güzel Viyan Amir Nuri’nin Tacı Alındı

Türkiye’de Hülya Avşar’ın güzellik tacının elinden alınmasının bir benzeri Irak’ta yaşandı geçtiğimiz aylarda Bağdat’ta düzenlenen Miss Irak yarışmasında birinci olan güzel ismin tacı, geri alındı. Bu olay Türkiye’de de geniş yer buldu. Yarışmada birinci olmayı başaran 23 yaşında Viyan Amir Nuri birincilik sevincini çok kısa yaşadı. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamalarda Viyan Amir Nuri’ni tacının geri alınma nedenleri de belirtildi. Açıklamalara göre olayın sebebi Viyan Amir Nuri’nin evli olması.

Hülya Avşar Da Yaşamıştı

Bulvar Gazetesi tarafından Türkiye’de 1983 tarihinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinciliği Hülya Avşar almıştı. Bu ödül ile daha fazla kişi tarafından tanınan Hülya Avşar’ın da tacı daha sonra geri alınmıştı. Bu olayın sebebi de Hülya Avşar’ın evlenmesiydi.

Fiziği Etkilemişti!

Yarışmada yeşil gözleri, kahverengi saçları, 1.71 metre boyu ve 55 kilo ağırlığı ve düzgün fiziği ile etkileyen Viyan Amir Nuri yarışmanın favorilerinden birisi olarak görülüyordu. Yarışma sonucu beklenildiği gibi olsa da tacın geri alınması bu konuda ülkede geniş bir yer buldu. Yarışmanın kurallarında katılım şartı olarak evlilik net bir şekilde ifade edilirken, bu şartlara uyum sağlamayan Viyan Amir Nuri, bu nedenle birinciliğini de kaybetti.

Yarışma Şartları Neler Diyor?

Yarışma şartlarının 4. Maddesinde “Adayların daha önce evli ve çocuk sahibi olmaması gerekir” şartı yer alıyor. Bu şart gerekçesi ile güzel ismin tacı geri alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler