Ana SayfaÜnlülerİkizlere Hamile Beyonce Hamile Albümünü Yayınladı

İlgili Postlar

İkizlere Hamile Beyonce Hamile Albümünü Yayınladı

Beyonce ve Jay Z, hamilelik fotoğraflarının geri kalanını hayranlarıyla paylaştı. Beyonce’nin resmi web sitesinde de yer alan bu fotoğraflar, özellikle Beyonce’nin tüm güzelliğini ortaya çıkarıyor.

7 Ocak’ta beşinci doğum gününü kutlayan Beyonce ve Jay Z’nin kızı Blue Ivy’nin de gelecek ikizler için heyecanlı olduğu fotoğraflarda görünüyor. Ailenin yeni ikizlerinin doğması ile birlikte aile nüfusu daha da artacak.

Beyonce Fotoğrafları Etkiledi!

Beyonce’nin ikiz bebek beklediklerini paylaştığı fotoğrafında, mavi saten iç çamaşırı ve kahverengi sutyen giymiş bir şekilde karşımıza çıktı. Böylesine cesur ve iddialı bir fotoğrafın Instagram hesabı üzerinden paylaşılması da kısa süre içerisinde 70 milyonu aşkın beğeni alınmasını sağladı. Fotoğraflarda yeni kardeşlerine öpücükler gönderen Ivy de görünüyor. Ivy ayrıca diğer fotoğraflarda annesine bir çiçek buketi de sunuyor.

Su Altında Çektirdi!

Gebelik için özel fotoğraflar çektiren Beyonce, fotoğraflarının bir kısmı sualtında çektirdi. Eşi Jay Z de fotoğraf çekimlerine katılırken, ortaya oldukça farklı ve güzel aile albümü çıktı.

Beyonce tarafından paylaşılan fotoğraf, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Herkes hamilelik noktasında gündemde yer alan haberler nedeniyle çiftten bir açıklama beklerken, hamile olduğunu duyurması, ikiz bebeklerinin olacağını söylemesi ve tüm bunları açık, çıplak bir vücut fotoğrafı ile paylaşması da Beyonce tarafından yapılan en büyük sürpriz olarak değerlendirildi ve kısa sürede gündem Beyonce ve Jay Z oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler