Ana SayfaÜnlülerİki ünlü sunucu, iki felaket:'Sabah şekerleri’ kâbusu!

İlgili Postlar

İki ünlü sunucu, iki felaket:’Sabah şekerleri’ kâbusu!

Türkiye art arda iki ünlü sunucusunun başrolünde yer aldığı olaylarla sarsıldı. Daha birkaç hafta önce Murat Başoğlu’nun eşini kendi öz yeğeniyle aldatmasının şoku atlatılamamışken bir sarsıcı haber daha aldık. Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında ölü bulunduğu haberi hızla yayıldı. Peki, bu iki başarılı sunucuyu kesiştiren nokta neydi? Yıllar önce (90’ların ikinci yarısında) 2000 yılından itibaren ‘sabah şekerleri’ olarak anılan programların en gözde sunucuları Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz…

Türkiye iki ünlü sunucu figürünün başrolünde olduğu olaylarla art arda sarsıldı. Yaşananlar Türkiye gündemine bomba gibi oturdu. Sunucu Murat Başoğlu’nun eşini kendi öz yeğeniyle aldattığı yasak aşk adlı haberler geçen haftaya henüz damga vurmuştu ki dün akşam bir başka sunucu Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında sırtından ve ensesinden aldığı 4 kurşunla eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü haberi hızla yayıldı.

[irp]

Aynı kulvarda iki başarılı isim…

Türkiye de yaşanan iki sarsıcı olay ve iki ünlü ismin ardından gazetecilerin yaptığı değerlendirmelere göre, bir döneme damga vuran ve daha sonra 2000’li  yıllarda ‘sabah şekerleri’ olarak anılan programlarda Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz yıllarca iki farklı dönemde partnerleriyle bu programların sunuculuklarını üstlenmişlerdi. Farklı zamanlarda da olsa aynı kulvarda iki başarılı isim bugünlerde gündemde: Murat Başoğlu ve Vatan Şaşmaz.

Platonik olarak aşık ölümle son buldu!

Dün bir otel odasında yaşamını yitiren Vatan Şaşmaz’ın katil zanlısı kendisi de tek kurşunla intihar eden Filiz Aker’in daha önceki yıllarda birlikte olduğu yeniden gündeme geldi. Geçmişte yaşanan aşk Filiz Aker’in hafızasından silinmemiş olacaktı ki başarılı sunucuyu Vatan Şaşmaz’ı unutamadığı ona hâlâ platonik olarak aşık olduğu ve ünlü sunucuyla evlenmek istediği öne sürüldü. Yaşananlara Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan Altınbaşak ışık tutmak için şu açıklamarı yaptı: “Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı, ‘karısını boşayacak benle evlenecek’ derdi. Teyzemde Vatan bir tutku halindeydi. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm” diyerek ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın platonik bir aşk yüzünden ölümle son bulan hayatına bir nebzede olsa açıklık getirdi.

1 Yorum

  1. Yazık günah be hiç mi akıl, fikir vicdan yok bu yapılacak bir iş mi şimdi bu, tek benzer yanları sunu olmaları aynı sayfa içinde anılmaları aynı karede haber yapma girişiminde bulunulması ( girişimi diyorum çünkü bu ne haber ne magazin bu yaptığınız iki ismi aynı kareye koyup birlikte anmak…) ayıptır. Birisi rezil kepaze sunucu eskisi diğeri ise ailemizin bir ferdi olarak benimseyeceğimiz ve benimsediğimiz örnek bir kişi ve örnek bir sunucu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler