Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses 2 ayda 15 kilo verdi! İşte İdo'nun zayıflama sırları...

İlgili Postlar

İdo Tatlıses 2 ayda 15 kilo verdi! İşte İdo’nun zayıflama sırları…

İki ayda 15 kilo veren İnrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, görenleri şaşırttı. İdo Tatlıses, verdiği röportajda nasıl zayıfladığını anlattı. Yemek yemeği kısıtladığını ifade eden Tatlıses, “Zayıflamak için ölüm orucuna girdim, ancak bir İrem Derici olamadım.” dedi. İşte İbrahim Tatlıses’in kendi ağzından zayıflama hikayesi…

Yaza fit girerek tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi müziğe gönül veren oğlu İdo Tatlıses, röportajında nasıl zayıfladığını anlattı.

İdo Tatlıses nasıl zayıfladı?

Eskiden çok fazla yediğini, bu düzeni bozduğunu belirten İdo Tatlıses, “İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım. Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani.” diye konuştu. İdo Tatlıses, zayıflama hikayesini anlattığı röportajında son zamanlarda çok zayıflayan ve bu konuda sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici’ye de gönderme yaptı.

Urfalıyım ama Boston’da okudum

“Ya da Boşver” isimli son teklisi ile hayranlarının karşısına çıkan İdo Tatlıses, kendisine yöneltilen “Urfalısın Urfalı gibi davran” sözlerine karşılık olarak “Urfalıyım ama Boston’da okudum. Ayrıca Urfalı gibi davranmayı da bilirim.” diyerek yanıt verdi.

İdo Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler